Ozill yagmurpelit memnunum ilgileniyor sevil hanım kuzenimin doğumunu yaptırmıştı o yüzden ona gittim ben ayrıntılı teste girmedim henüz 12. Haftamdayım 2li test yaptırıcam salı günü
yagmurpelit Ozill bnde sevil hanima gidiyorum 4 kez fln gitmisimdir ama ne bilyim bn istiyorumkj doktora bn bisy sormadan herseyi soylesin brbegik hakkindaki tum bilgileri bi cok doktor bunu yapmiyor iste su haftayla uyumlu iyi bu sadece yani
1234 yagmurpelit ikinci dogumum buda mecburen sezeryan olacak cnm ama henuz konusamadım dogum hakkında Arkadasım pınar hanımda dogurdu ve cok pozıtıf dedi oyuzden bende sevıl hanımdan pınar hanıma gectım
1234 yagmurpelit cnm ne desem yalan olur doktorların hemen hemen hepsı aynı sen sormassan birsey demıyorlar sevıl hanıma alısmıstım ama arkadasım pınar hanım dpgumda cok ılgılıydı dıyınce ona gectım
1234 yagmurpelit istersen bidahakı gıdıste pınar hnma git kendin degerlendirirsin cnm hangisi daha ilgili diye
yagmurpelit 1234 pinar hanimidami oyle mesela boyunu kilosunu fln kendinmi soruyorsun cnm o heycanla doktor demynce bnde unutuyorum oyle kaliyor ya
1234 yagmurpelit kendisi soyluyor cnm boy ve kılosunu yuzunude gostermıstı bu yuzu dıye Sen kac haftalıksın cinsiyet bellimi cnm
yagmurpelit 1234 erkek cnm 22 haftalik ay bna hic göstermediler🙂 pinar hnm mi gosterdi bide çektimi resmini🙂