Aysegul33 Daha 18+5 gunluk hamileyim ya ve surekli yağ suruyorm biraz once bir baktm ki goguslerimin alti çatlamis cizik çizik mos mor cok üzuldum ne yapabilirim ki
CemrePektas Aysegul33 mesela bu gerçekten önemli mi? Hiçbir hamileyi kırmak istemem ama şok olacak ne var bunda 🤷
Nehir66 Aysegul33 Mrba canım bende 20+1 haftalık hamileyim bende de kakao yağı kullanıyorum hani ne yaparsan geçmez işe yaramaz azalır belki yağlarla ama bitmez canını sıkma ☺️Benim kızım olacak sağlıklı doğsun da çatlak olmuş olmamış bişey olmaz onlar geçer inş zamanla
Sweetblonde88 Aysegul33 dogal yaglar fazla işe yaramıyor profesyonel bir ürün kullanın. En azından baska bölgeler için ve daha fazla catlamasının önüne geçebilirsiniz. Daha erken baslamalı aslında ama çok gec kalmış sayılmazsınız.
Lsbebisim CemrePektas Dikkat ettiyseniz daha 18 haftalık hamileyim ve yağ sürüyorum buna rağmen bu kadar eerken çatlamış olduğu için şok olmuş olabilir mi acaba ?
Gunes_ CemrePektas herkes burada sorunlarini dertlerini paylasiyor ne gerek var kalp kirmaya sizin icin onemli degilse onun icin onemli belki neler yazanlar var burada bunami takildiniz
Bebis_89 CemrePektas ne var ki şok olmuşsa çok normal şok olmasıda bi anda garipsemiştir hamilede olsak insanız dimi? Kırmak istemem gibi cümleler banada çok tuhaf geldi mesela 🙄🙂
CemrePektas Lsbebisim yoo ben 14te çatladım resmen paramparça kuru toprak gibi oldum 😂 hem de hiç kilo almadım 20ye kadar. Vücut müsaitmiş demekki
wita Lsbebisim ben 32 deyim hic biyerimde catlak yok ama doktor demisti kesin olarak engellenmez genetik bu diye benim annemde biz iki kardesiz ikimizdede catlak olmamis hiç ama sen yinede düzenli kullan faydası illaki olur
CemrePektas Gunes_ kalp kırdığımı düşünmüyorum ki sadece bence şok olunacak birşey yok dedim 🤷 18 haftada kalbi durup 1 ay sonra öğrenenler var bir çatlak nedir ki
Lsbebisim CemrePektas Tamam olabilir bu sizi şaşırtmamış olabilir. Bende 24 haftalık hamileyim bende şuan çatlasam şaşırırım cunku daha gec zamanda catlama oluyor diye biliyorum
Lsbebisim Sweetblonde88 Profesyonel ürün olarak ne tavsiye edersiniz? Bende doğal yağ kullanıyorm ama içime sinmiyo 🙄
Gunes_ CemrePektas ben sanada birsey demiyorum daha buyuk bir sorunu gorene kadar gorunenler hep buyuk olur kisiye gore😊 herkese iyi geceler
Aysegul33 CemrePektas tamam da anne olabilmek icin ne fedakarliklar yapip ne zorlu sureclerden gectim biliyorm bebegimin sagligi her seyden onemli sadece 18. Haftada catlagin olmasina sasirdim ve altta oldugu icin hic gormemisim dedim yani neden bu kadar tepki verdiniz anlamadm
Sedahmettt Aysegul33 canım bende 18+5 im Benımde karnımın yanları çatlamaya başlamış kaşınıyordu bi bakim dedim bi baktım pembe pembe çatlaklar olmuş 🙄 bio oil diye bi yağ aldım bende eczaneden bakalım . 🤷🏻♀️ Sıkma canını sende 😊
CemrePektas Bebis_89 sizin kırılasınız varmış o zamana ne diyeyim valla ne var ben anlamıyorum galiba 😃 mesela siz çatlaktan dolayı şok olmayı normal buluyorsunuz ben anormal, bunlar farklı düşünceler olabilir yani
EbruIrmakAhmet CemrePektas yağ sürdüğü halde çatladığı için şaşırmış olabilir çok normal bide ğöğüsleri yani herkesin göğsü çatlamaz çünkü bende kızımda Doğum yaptığımda şok olmuştum göbeğim inince farkettim meğer harita gibi olmuş karnım bende çok şaşırmıştım çok üzülmüştüm o zaman bebeğinin kalbi duranda hiç hamile kalamayanlar var diye kendi haline üzülmesin böyle bi mantık ve kıyas çok saçma olmuş
CemrePektas Gunes_ evet evet demek istediğim bu, Allah kimseye büyük sorunlar yaşatmasın ama daha büyük sorun olana kadar ufak şeyleri dert ediyoruz galiba, iyi geceler
Sezen95 Lsbebisim ben eczacının önerisiyle baya arastırdım kullananlarda memnunlarmış lierac diye bir krem kullanıyorum canım eczanelerde 230 260 lira arası ama ben trendyoldan 120 liraya aldım deniyorum henüz tecrübe edinmedim istersen sende bir araştır belki denersin
Grhn Aysegul33 canım bazen erken olabiliyor kafana takma . Geçmiyor diye biliyorum ama yinede araştır . Anneliğin güzel yanı diye düşün evlatlarımızdan biZe bir iz 😊🌸
CemrePektas EbruIrmakAhmet neden herkes bir yanlış anlamada 🤷 evet aslında ufak şeyleri dert etmeyelim ki böyle şeylere üzülmeyelim, yoksa ben soru sahibine saldıran çok insan gördüm burda, ben öyle birşey yapmadım