Nerdem baslasam bilemiyorum ama icimden geleni yazmaya basliyim muhakk herkes kendine bi.parca olur..2015 de esimle cok severek evlendik bir yil cocuk dusunmeleyim diye plan yaptik guya cok kanamali bi regl doneminde kontrole gittigimde 10 cm miyom oldugunu simdiye kadar nasil farketmedin dedi sonra acik ameliyat oldum 1.5 sene sonra ilk bebebgime hamile kaldim cok mutlu olmustuk ama mallesf 13.hafta kalbi durdu uzuldk ama herkesin basina gelir dedik ama tam 6 ay beta sifirlanmadi 2 defa kurtaj 1 histeskopi oldum bu kayip sonrasi biraz toparlandim 1 yil sonra tekrar gebe kaldim daha temlinkiydim bu defa kucagima alicam dedim ama olmadi ayni sekil de abisi gibi o da 13.hafta da kalbi durdu dunyam basima yikildi bu defa daha zordu hemen genetige gonderdik ama sonuc alamadik ne yapcaz neden bole diye arastirma yaptik pihtilasma hsg krozom analizi cd 56 ancak bi sonuc alamadik ve tekrar kndiligden gebe kalmaya kalin dedi doktorlar ve 3 ay sonra tekrar gebe kaldim bu defa oksapar serum tedavisi aldim bunaltilar oldu klasik seyler iste ancak 12 hafta da ikili taramam kan degerim 86 cikti bu defa bunun icin uzuldk kombine iyiydi ultason goruntulerinde bi sknti gormedi doktor ama yine de nift cvs yapin istersenz dediler bzide hic bsy yapmamamya karar verdik 3 defa ayrintili ultasina girdim perinatologlarla gorustm tedbirli olmk adina ama kizima hep ii goruntuler verip bni ve babasini eve mutlukla gonderdi elhmdllh hamileligmde hic sikintilrim olmadi sadece 35den sonra bacaklarim sisdi kullanamdim odem oldular ama hep dua ederek gecirdim 7 hatim meryem yusuf insan ibrahim surelerini okumaya gayret gosterdim hersey Allahdan saglikla kucagima alayim ona bi omur yetenim diye dua ettim..38 hafta da sezeryana girdim cok agladim cok Erva in sesini duyunca rabbim dedim sen kizimla saglikla kucagima almayi nasip et..doktor pamuk kiz dedi hemen aldilar bnde kizim iyi mi diye soramadim bile bni diktiler vs odama gotirduler kapida esim kizim seni bekliyo annesi diyince ohhh dedim kuvezde deil.bu da iyi demk hersey yolunda...cok skr 2 gun hastanede kaldk bgn evimize 3 kisi geldik kizima evimizi gezdirdim agladim sevincden agladim hasretlikden elhmdllh rabbime..herkese cok dua ettim dileyen herkes anne olsun umutlari sonmesin diye..Igdirdan sevgilerle