Happpm Kızlar internetde görüyorum bebeğin yatagı ve anne yatağını süslüyorlar cibindirik şeklinde fiyatları nedir bilen varmı
iremss Happpm heryer o kadar farklı ki işin içinden çıkamadım ben ne yapacağımı bilemiyorum iyice kararsızlaştım 😂
sevval55 Happpm kiralaması 200 ve 250 dedi iki ayrı organizasyon bana. Ama artık her özel hastanede kendileri takıyolar istersen
iremss Happpm böyle göz dolduran şeyler maalesef pahalıymış, diğerleri de çok basitmiş gibi geliyor acaba gerek yok mu ki diyorum bilemedim ben çıkamadım işin içinden 900₺ diyende vaaar 3000₺ diyende 🤷🏼♀️
Gzd_ Happpm ben kendim yaptım çok güzel oldu ama şimdi hastaneye getirme konusunda bile düşünüyorum zaten miktoplu bir yer hastane beşiğini evde mi süslesem diye düşünüyorum
Happpm iremss aşırı pahalı hemde hastane odası icin evede getiremezsin hep mikrop dolu ay bende bilemedim çok da istiyorum ama
Gzd_ Happpm aynen öyle bende hevesle yaptım şimdi gereksiz geliyor gözüme çikolata da kendim yapıcaktım şimdi vazgeçtim sadece bebeğimle ilgilenmek daha mantıklı gelmeye başladı elalemi düşenemicem