Cns_33 Tulay61 ne güzel 9 ay a kadar olmayinca kotu hissettnmi tulay mesela ben gecen ay denedm tutmadı diyorum olmazmi artk korkuyorum biraz
Tulay61 Cns_33 evet korktum acikcasi ama stres yaptikca daha gecikiyo inan cok zor biliyorum ama akisina birakmak gerekiyo biraz bi kere olduysa yine olur oyle dusun ve rahatla
Nurtav 3 ay korunduk doktorumuz 2-3 ay ara Verin demişti. Korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım. 26. Haftamızdayız :)
Silalaylom1 Iki dusuk yaptim ikisinin arasinda 3 ay vardi suan 6 haftalik hamileyim bunda da 3 ay gecti bence rahim 3 aydan sonra toparliyor kendini galiba ins bu 3. Gebeligim guzel sonuclanr rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin
Cns_33 Silalaylom1 ay canmsin kotu dusunme iyi seyler dusun allah bağışlasın bebegni sana 🤲🏻aynen bencede 3 aydan sonra rahim kendini topluyor hem daha saglikli olur 3 aydan sonrasi insallah bnm de olur bu ay 🤲🏻
esrtsn24 Cns_33 canım bn şubat ayında kürtaj olmuştum doktorum 2 ay korun demişti 2 ay korunsun mayıs ayında tekrar hamile kaldım