Cigdembakar Istanbul avrupa yakasında oturuyorm önümüzdeki hafta detaylı ultrasn yapteacağım gittiğiniz hastanelerde fiyatlar nasıl bilgi verirmisinz birde sadece renkli ultrasn görüntüsümü veriyorlar videoda veriliyormu?
Zarife Cigdembakar canim bende haftaya pazartsi yani 27 sinde gircem insallah. Buyukcekmece kolan hastanesi Altan beye gidicem cok tavsiye uzerine ve arastirmalarim uzerne ona karar kildim isinin ehli bi adammis ve senelrdr o hastnde bu isi yapiyo 😊
Handeaslan616139 Cigdembakar veriyorlar canım başarı hastanesi var tavsiye ederim ilk gebelıgımde vermişlerdi cd ve bir sürü ultrason kağıdı 1 saat sürmüştü 👍
Handeaslan616139 Cigdembakar canım ben ilk gebelıgımde başka yerde yaptırdım 300 tl ama o hastane kapandı başarı hastanesinde yaptıracağım 20 haftalık olduğumda 400-450 arası dediler
Sinemm Bağcılar medipol hastanesinde baktırdim doktor çok ilgiliydi cd yok ama bütün organların resmi verildi 50 dakkaya yakın sürdü 550 tl
Leylaa_ Ben 22+5te geçen gün yaptırdım kolan hastanesinde Altan beye nerdeyse bir saat sürüyo 500 tl ücreti var cd de verdiler 😊
Elisam Buyukcekmece kolan hastanesi altan bey tabiki!! Ikili testtede ona gitmistim. Hem eski bir tanidigimdir. Hemse isinde bu kadar profesyonelini gormedim desem yeridir. Perinatolog ayni zamanda. Sgk falan yok ama sigortasiz gibi ucret aliniyor