Hacercaner Haydanhay bende doğumu orda yapmayı düşünüyorum ama doktor şans mesela hergun baska doktor oluyor
[silindi] Haydanhay normal kadın doğum bilmiyorum ama perinatolojiye murat muhcuya gidiyorum çok memnunum
Haydanhay Blackcloud ever umraniye kadin dogum.. peki tatlim hangi doktora basladin begendinmi .genel olarak doktor isi sans isi ya..dogum ordami dusunuyrosjn
Blackcloud Haydanhay Valla Nuran Can Güleç diye bir doktora randevu almıştı eşim, bayan zannettik ama erkek çıktı ve iyi bir doktordu. 😂 Allah nasip ederse doğumuda orada düşünüyorum.
Haydanhay Hacercaner gittiniz ve genelde denk geldiginiz begendiginiz doktor hangisi .perinitologda murat muhcu cok iyi harika hekim👍
Blackcloud Haydanhay Perinatolojiye randevu alamıyorum ya yeşil alana ekledi doktorum hala 182 de randevu görünmüyor. 🙄
Hacercaner Haydanhay hic yok desem 😂😂uzun zamandir bıraktım oyle. Olunca kontrol.ozelle gidiyorum doğuma devlette yapicam
Haydanhay Hacercaner valla iyi cesare devletde yapmak..bendeozelede gidiyrom devletede gidiyorm karisik 🤠
Hacercaner Haydanhay ben ilk oğlumu zeynep kamillede yaptim kontrollere hep özelde daha iyi bakıyorlar anlatıyorlar
Blackcloud Haydanhay Yaa ciddi misin, ama hastane yenilendi ya belki oda sayısıda artmıştır, sorayım arayıpta😂
Haydanhay Blackcloud yok tatlim kadinndogumda 1 adet var tek kisillik..cüzi bi para verip kaliniyo o gun ki sansa bos olmaz ki ah olsa keske...
[silindi] Blackcloud mhrs nin mobil uygulamasından alıyorum ben her gün saat tam 16.00 gibi açılıyor iki hafta sonraya veriyor ama en erken ama hızlı almanız lazım 2 3 dakikada doluyor hemen 😬