Eylemleyli Ben kontrollerini şehir hastanesi huseyin oğuz yuvanç ta yapıyom ama doğumu sezeryan istediğim için ümit hastanesinde yapıcam daha hiç gittmedim fiyat hakında da bir bilgim yok giden var mı aranızda fiyat ne kadar doktor tavsiyelerinizi söyleyebilirmisiniz
meleknisa26 Eylemleyli bence şehir hastanesinde doğum yap ben doğumhaneye girdim gordum doğum odaları olsun ebeler olsun hepsi çok iyiler güler yüzlüler
Seselif Eylemleyli bende nasipse şehir hastanesinde doğum yapıcam sezeryan istiyorum ama nasıl olur şansa artık
-Susam- Eylemleyli ümitte normal 3500 sezeryanda 3750 4000 sanırım ama yeni yılda başka fiyat olabilir.. Ben yunus emrede nasip olrsa doğum yapacağım
Eylemleyli Seselif bildiğim kadarıyla bi sorun yoksa kolay kolay sezeryan yapmıyorlar şehir hastanesinde eyer isteğe göre sezeryan yapsalar ben de şehir hastanesinde doğum yaparım
Kubraomer04 Bende kontrollerimi vs anadolu hastanesine tanser beye gidiyorum orada doğum yapicam inşallah
Seselif Eylemleyli yani isteğe göre tabiki yapmıyorlar 40.haftaya kadar bekleniyor çatı darsa bebek pozisyonu normal doğum için uygun değilse ya da bebek kiloluysa vb. Durumlarda sezeryan yapılıyor.
4294 Bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, özeller gereksiz pahalı. Araştırmalarıma göre pek fark yok devlet özel arasında o kadar para bayılmanın anlamı yok🤷♀️nacizane fikrim