damlac ne alaka nerden nereye cektin ben kanamadan bahsetmiyorum genel
manadan bahsettim herseyden nem kapan hamile diye dünyası duran kadınlardan bahsediyorum. Dakka başı yok bebeğimi hissetmiyorum yok ayak atmadı yok döndü mu yok şöyle oldu mu boyle oldu mu diyenlerden bahsediyorum. Doktorlar dusuk riski olan hastalara tabi ki kanama olursa hemen gel diyecekler oda kırmızı yada pembe kan geldiğinde,, dusuk riski vardır ve düsüğü engelemek isteyecektir. Benimde lekelerim vardı doktor iğne yaptı daha sonrasinda hala devam etti doktorun asistanıyla görüştüm korkma dedi kahverengi lekeye biz endişelenmiyoruz ignede yapıldı dedi benimde icimde rahatladı önce Allah’a sonra doktorlara bıraktım. Yani o yüzden sürekli birsey mi oldu şöyle mi oldu böyle mi oldu diyip stresse sokmaktansa kendimi ve çocuğu Allah’a bırakmayı tercih ederim ben durumumda yapabileceğimi yaptım gerisi takdir ilahi. Düşeceği varsa zaten düşer istediğin ilacı iğneyi kullan istersen hastaneden hiç ayrılma bu isler nasip isi. Ama kafayı bozmam çoğu insan gibi.bu sadece Kendine ve çocuğuna zarardan başka hiç Bisey. Yani ben sizin şahsınıza Birsey demedim beni yanlış anlamayın.