Elifdmrylmz özel günlerde indirim adı altında yapılan indirimler şişirilmiş indirim normalde 110 tlye satılan yatak fiyat 200 tl gösterilip indirimle 150ye geliyor bu fiyat bir örnekti normalinden çok daha pahalıya alıp indirimli aldığınızı sanıyorsunuz ama öyle olmuyor ben yatağı almanızı tavsiye ederim ama tercih sizin sizin söylediğiniz yatağın fiyatı şuan nekadar benim söylediğim yatak 111 tl 32 krydi fiyatı en son birde hangi siteden baktınız beşiğede gelince kraftın bebek araba şikayetlerini duydumbebek arabasında kraftı tercih etmeyeceğim ama beşik konusunda bir şikayet duymadım beğendiğim renk modelde kraftta vardı aldım beşik konusunda sizi etkilemek istemem çünkü bende daha kullanmadım evet görüntü hoş kurduğumda deforme falan yok kumaşı güzel herşeyi sorunsuz çalışıyordu ama sağlamlığı ve dayanıklılığı 1 2 sene kullandığında anlaşılır yatağa garanti verebilirim gerçekten güzel ama beşiğe gelince bir müddet kullanmak gerekiyorki iyi yada kötü diyebileyim beşikte fikir sizin ama bence yatağını stokta tükenmeden ve fiyat artmadan almanızı tavsiye ederim. Yatağa baktığınız site hangisiydi fiyatı neydi acaba