2bebisannesi Kızlar hamileliğin son ayında ishal olup kısa süre sonra doğum yapan oldu mu son aydaki ishal doğum habercisiyms öyleyse ishal olduktan ne ladar süre doğum yaptınız acaba cok merak ediyorum ☺️
Aryacigdem 2bebisannesi ben hamileliğim boyunca hep isaldim halada öyleyim zannetmem Doğum belirtisi degil bence
Mervedrms 2bebisannesi evet ishal oluyormus Doğum yaklaşınca işte bağırsakları boşaltıyormuş vücut Doğuma hazırlıyormuş ama ne kadar sonra Doğum oluyor bilgim yok canum bende 36+3 üm ishal değilim heniz
Apilhatice 2bebisannesi kızlar ben daha önce 3hafta kadar ishal oldum 20li haftalarda doktprum normal değil dahiliyey git demişti ama ben geçince gütmedim 36+6günlüğüm bir kaç gündür yine ishalim bilemiyorum doğum olurmu olmazmı
gulkara 2bebisannesi ben kan ilacına bağlıyorum onu almadığım gün daha az tuvalete çıkıyorum dikkat ettim. Normalde ise en az 2 defa çıkıyorum. Ben hamileliğin başından beri hiç kabız olmadım kan ilacı kullanmama rağmen. Normalde kabız yapıyor diyorlar ama demek ki kişiye göre değişiyor