Ylzmeric Kızlar oğlum kıpır kıpır içim bi garip oluyor :)) bazen unutuyorum hamile bile olduğumu tekmesiyle kendime geliyorum.. sizde öylemiziniz. Bide 2 gün sonra 3 boyutluya gircem inşallah sorun yoktur ve yüzünü gorebilirim.
asyaa15 Ylzmeric ahh canımm bizde aynıyız suan 21+2 yiz. Miniğim benim atıyor atıyor tekmeleri bi duruyor uyuyo herlde 😂 bnde haftaya inşallah ayrıntılı ultrasyona girecegim 😊
damlac Ylzmeric @asyaa15 kızlar ilk gebeliğiniz mi bende 18. Haftamdayım ama Bebek bir hafta önde. Küçük küçük hareketler hissediyorum ama daha tekme şeklinde olmadı. O yüzden merak ettim 😊
Ylzmeric Selinglr ayrıntılı ultrason renkli canım bebegin tüm organlarına vs bakliyor bu esnada suratınıza goruuyorsun
Ylzmeric asyaa15 evet ya o sıralar uyuyor birde genellikle kontrollerde hep uyuyor ayrintilida uyumaz inşallah:))
Ylzmeric damlac ilk gebelik canım 18. Haftalarda bende öyleydim bazen 2 gün hissetmediğim oluyordu ama şimdi vuruyor valla :))
asyaa15 damlac evet canım ilk 😊😩ben ilk asıl tekmesini 19+2 de falan hissetmiştim böle net bi şeklde şoka girmiştim içim bi tuaf olmustu 😉😂 ondan önce kıpırtı şeklindeydi smdi ise tekmeli gidiyorız 😊😇
Ylzmeric Selinglr Allah allah normalde gösteriyorlar ama balıkta bebek elini kolunu koyduysa yada suratı plesantaya cevriliyse gözükmemis olabilir resim bile veriyorlar nereye gdyrsun
Ylzmeric damlac valla 18de bende ufka ufak hissetmiştim. Ama 20 heleki 21 de artık hissetmiyorum demezsin :)) hele dün gece kipirtisindan uyuyamadım sen düşün gerisini :))