Aslima Sema12 yani evet bakmak zorunda olduğunuz çocuk olunca mecbur yatamiyosunuz. Allah nasip ederse benimde 2. 3. Cocugumda bende yatamam belki ama bu ilk olduğundan korumak için elimden geleni yapıyorum.
Sema12 Aslima korkmaa Allahm zaten nasip eylerse hcbisey olmaz sen tabiki tehlikeli seyler yaoma ama gnluk yasantinida kisitlama cnm 😉👍
Aslima Sherylady ne guzel maşallah size. Ben işte bebeğimi zor bulduğum için bişey olmasın diye korumaya çalışıyorum önce allah korusun tabiki ama işte ne kadar dikkat edersem okadar iyi olacağını düşünüyorum. Ama nasip neyse o olur tabi . Hepimiz hayırlı sağlıkla kucagimiza alalim inş
Aslima cbmell yani sizde haklısınız çalışanları yada rutin hayatına devam edenleri duyunca bi gaza gelmiyo değilim yani ama yinede kendimi frenliyorum . En azından 4 5 aylık olana kadar 🙈
Aslima Seda_yazar yok ağır iş uzanma vs böyle şeyler yapmıyorum aslında evde çoğu şeyi yapmıyorum bişey olmasın diye ama işte daha önce hamile olmayınca bide zor bulunca böyle oluyor demekki 🙈
Seda_yazar Aslima Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim hamileliğini hiç karartma rahat ol tadını çıkar
Sunshine1 Aslima canım sen boşver yat Acısını biz çekiypruz sonra . dün 4 saat yatakta sırt ağrısından kıvRandım. yatacam yapacak bişey yok boşver milleti biz de çocuğumuz olunca gezeriz hava aldırırız parklara bahçelere gideriz kafana takma yat ilgi bekleyen çocupun yok
Aslima Sunshine1 😍 evef sende haklisin bu gune kadar boylr yaptim çünkü ben 7 senelik evliyim 8. Tup bebek denememde zar zor oldu allah nasip ettiyse basa kadar devam eder o ayrı ama ben tedbiri alayımda takdir allahtan diye düşünüyorum. Tabi kendimi kasmadan psikolojimide bozmadan ins.
Aslima Bayaz1995 yani disariyida geçtim evde hareket etsem o bilr yeter 😀 inş dikkate alcam dediklerinizi
Aslima Zeyk yani inş biraz daha hareket etmeye caliscam burda okuduklarimdan sonra. Inş yava s yava s düzen E sokarim hayatımı
Berrin123 Aslima sağlık sorununuz yoksa bi şey olmaz. Yorulmadan yavaş yavaş gezebilirsiniz. Ben 30 haftadayım. Çalışıyorum hala bir sorun olmuyor. Vesvese sizi daha çok yorar
Sunshine1 Aslima biz geçen gün eltime gittik eşimle 7 yaşında çok hareketli çocuğu var eşim yanımda beni koruyor gibiydi vücudu. Çocuk birden anlamadan Nasıl fırladıysa topuğu tam bacak arama hızlı şekilde vurdu kucağıma düşecekken eşim tuttu. Yani görünmez kazalar olabiliyor hem sırt ağrısı çekiyorum hem huzursuz oluyorum elimde değil eşim de çok istemiyor evde güvenmeyiz gibi geliyor . Tabi Allah’a emanet herşeyden önce ama insan huzursuzken acı çekerken ne gezebiliyor ne gözü görüyor. Bizim 2 kaybımız oldu çok üzüldük o yüzden böyleyiz. Doktoruma dedim ben sürekli evdeyim yatıyorum sorun olur mu? Sen nasıl huzurlu ve rahatsan öyle olmalısın vücudun ne istiyorsa onu yapmalısın dedi. Ben de artık kendimi zorlamıyorum. Her bünye her psikoloji farklı ne yapalım. Zaten ben çok nazlıyım acıyı çok duyarım ince kemikli bir kızım doktor çok normal ağrıların falan diyor. Çok bunalınca akşamları eşinle 10 dk yavaşça yürüyebilirsin dışarda. Hava alırsın ve moralin düzelir ben böyle yapıyorum bunalınca. Bi de internetten mandala aldım trendyoldan tuval mandala . Onları boyuyorum inanılmaz keyifli kafayı boşaltıyor deneyebilirsin çok güzel motive ediyor beyni olumlu şeylere. Hatta eşim bir tanesini işe götürdü odama asıcam dedi o kadar güzel bir tablo oluyor
Aslima Sunshine1 ayy ne gusel anlatmışsınız. Allah korumuş aman dikkat edin. Bizim ailedede öle yaramaz bi çocuk var görüşmüyoruz onlarla bizd E güvenemiyoruz çünkü. Ne olur ne olmaz iri bi çocuk bide. Allahım bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla. Ondan sonrada gun bizim gunumuz olsun ins allah izin verirse. Tabloyu hemen araştırıcam çok iyi fikir alsinda bu tarz şeyler. Kitap falan okuyorum ama sonra uykum geliyor sıkılıyorum genelde telfn fln onunla oyalaniyorum.
Seyma_Eren Aslima yok daha neler bence çok abartıyorsun canım, ben hergün yürüyerek okula gidip geliyorum, haftasonları da eşimle dolaşıyoruz sürekli hem yürüyüş yapmak, hareketli olman iyidir yani düşük tehliken olmadıktan sonra bol bol hareket et bence
Aslima Seyma_Eren ben bastan beri hep yatiyorum ya dikkat amacli şimdide vücut alışmış hemen biyerim ağrıyo kasigim batıyo sancıyo sonrada bidaha bişey yapamıyorum maşallah size
duygusm Aslima Gebelikle ilgili ekstra bir risk yoksa avm gibi yerlerin en riskli yanı kalabalıkta grip ve benzeri hastalıkların bulaşma riskinin yüksek olması. Bir de elektromanyetik alan avmlerde yoğun olduğu için yorgunluk ve baş ağrısı yapabilir. Yoksa hele Ankara’da avmden başka gidecek yer yok neredeyse 😄
Aslima duygusm evet hastalık acısından riskli aslında. Ve dediginiz gibi yoruluyorum yavaş yürüdüğüm halde ve başım ağrıyor ama kış günü başka gidilcek yer olmayınca oralar cazip geliyor
Sunshine1 Aslima ben de tv sevmiyorum telefonla oyalanıyorum kitap da aynen gözlerim bayılıyor ama telefonla kafa dağılmıyor. Sosyal medya mutsuz ediyor herkes kendini mutlu gösteriyor orda bi ben mi böyle tim diyorum yatalak gibi üzülüyorum Halime. Ama mandala tuval mükemmel iyi geldi bana inş denersin sana da iyi gelir. 1 tablo 40 a 40 cm gibi boyutu içinde boyası da var 35 tl bir tane alıp denemeni isterim 😀❤️