Buse80 Dünden beri kesilmeyen bi öksürük artık oksurmekten kasiklarim agridi bebeğime bısey olcak diye korkmaya başlıyorum kızlar varmi bi öneriniz nasıl geçer bu öksürük 😒😞
Gunes_ Pekmez bana iyi gelmisti ama limonlu su ve bir cimdik karabiber ve bir tatli kasigi bal iyi geleecektir diye dusunuyorum ilik olmaaina dikkat edin cok sicak yada tamamen soukda iyi gelmiuor gecmis olsun
Buse80 Gunes_ sağol canım deniycem limonlu su içiyorum ama sanki iyi gelmiyor gibi gripten sonra illa oluyor bu öksürük 😒
Buse80 Meltem_tprk geçmiş olsun canm sende dene arkadaşın dediklerini benimde yara oldu galiba kasiklarim çok agriyo birde özellikle sağ kasigim 😒
Meltem_tprk Buse80 benimse cok ağrıyor ve bebegimin hareketlerini hissetmiyorum bugün Ben De limonlu su tansiyonumu düşürdü içmeye korkmuyorum sanada gecmis olsun cnm
Ilbilge Bal içine tatlı kaşığının ucuyla zencefili koyup macun gbi karıştırıp tüketin geceleri çok öksürüyorsanız yatmadan tüketin
tgbasltan https://www.acibadem.com.tr/Hayat/Bilgi/oksuruge-iyi-gelen-10-bitkisel-formul ben 5 numarayı ben yapıyorum iyi gelıyor buaralar cok balgamım bar cıkması icin baya ugrasıyorum