Biz oğlumuz olacağını öğrendiğiniz ilk andan beri Ömer asaf koyucaz dedik sonra eltim hamileydi ya biz Hasan asaf koyucaz dediler tamam dedik değiştirip Ömer Hamza koyucaz dedik .
Takiii doğum zamanı geldi eltim doğum yaptı bi paylaşım yaptılar hosgeldin Ömer Hasan diye .
Bi şok oldum dedim bu nerden çıktı eşim abisine söyledi neden o ismi koydunuz biz koyacaktık falan dedi kızdı biraz. eltim Ömer ismini çok seviyormuş hep aklındaymış falan filan. Eee dedim doğuma kadar böyle birşey yoktu söz konusu bile olmadı .önceden söyleseydiler bizde başka isim koyardık .
Bizde alıştık Ömer hamza ismine ama ikinci isimler bile aynı gibi Ömer Hasan , Ömer Hamza bide aralarında 3-4 ay var .
Herkes o bebeği Ömer diye seviyor bende Ömer ismini kullanacaktım kendi oğlumda.
Şimdi bana akıl verin isimden vazgeçmeli miyim yoksa inadına mı koymalıyım Ömer Hamza ismini ???
Çok kararsızım.
Kendi annemde Ali asaf istiyor . Aslında bende ilk karar aşamalarında Ali asaf ve Ömer Hamza arasında kalmıştık eşim asaf ismine pek ısınamadıgını söyledi bende Ömer Hamza olsun o zaman demiştim öyle de kaldı. Bilmiyorum ne yapsam 🤔🤔🤔
Ali asaf dediğimizde de görümcemde hamile onunla aramda 3-4 hafta var . Ben Hasan asaf koyucam diyor. Ali de diğer eltimin oğlunun adı yani her şekilde birisinikiyle aynı isim olacak . Beğendiğim isimler hep birinde var .
bu arada Hasan ölen babalarının ismi .
doğuma 100 gün kaldı ama ben süs falan yapıcam bir an önce net olsun istiyorum 🤔
ay çok kararsızım 😱😱😱