Aseli Ayseer merhaba ben 12+ 5 haftalığım doktor bana 26 Temmuz tarihine doğum dedi. 40 hafta için 26 Temmuz. Senin neden 2 Temmuz acaba ?
Keso61 gozdevebebegi evet belki de 🙂 sağlıkla gelirler inşallah.. aynı duyguları yaşayan birilerini görmek insanı rahatlatıyor☺️
Bossmanager Ayseer benim en son adet tarihi 27 eylül . Ben 25. Haftamdayım , doğum için 3 temmuz dedi doktor. Sizin haftanızla benim haftam arasında neden o kadar fark var ? Anlamadım
Keso61 Arkadaşlar 16. Haftadayız hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar endişelenmeli miyim ? İlk gebelik tecrübesizlik 😕
gozdevebebegi Keso61 16+3 deyim bende. Hic hissetmedim. Çoğu yerde okuduguma gore ilk gebeliklerde 20. Haftaya kadar hissedilmeyebilirmis :)
Fatma8988 Hey temmuz annişleri napıyorsunuz? karantina günleri nasıl geciyor:/ hazırlıklar ne durumda?
Wonderanne Bossmanager al benden de o kadar normalde 40. Hafta temmuz sonu benim de 20 Ekim son adet tarihim
Fatma8988 Wonderanne bende 24 haftamdayım temmuz ortası gibi olacak inşallah. Önceki yazısmalar baya eski o zamanki haftalara takılmayın;)