Kubraerbay Hamilelik dolayısıyla karın büyüdükçe çatlaklar artıyor diyorlar kişiden kişiye değişiyormuş sanırım ama çatlakları en aza indirgeyen kullandığınız önerdiğiniz çatlak kremi varmı annelerim 🤔
Deniz__ Kubraerbay bende badem yağı,Hindistan cevizi yağı ve lierac krem eczanelerde çok pahalı internetten çok uygun fiyata almıştım 25 haftalığım hiç çatlak olmadı
NisaMomy Kubraerbay badem yağı kullanmanızı önermem kıllanma yapar. En güzeli hindistan cevizi birde zeytinyagı
Kubraerbay 6.haftaya girdim karnım falan yok ama azar azar kullanmaya başlayayım dedim migrosta %50indirim vardı nivea çatlak önleyici acaba iyimidir sizce Gulce1 Oooykuuu Senyorita Deniz__
Gulce1 Mustela çatlak öncesi kremini kullanıyorum. 5.ayımdayım çatlak olmadı henüz. İleride ne olur işe yarar mı bilemiyorum.
Oooykuuu Kubraerbay o tür kremlerin içinde paraben gibi zararlı maddeler olabiliyor o yüzden ben kullanmayı bıraktım daha çok dediğim gibi doğal ürünlere yöneldim bir sorun yaratacağından değil ama tercih meselesi ama ilerleyen aylarda karın genişledikçe daha çok nem ihtiyaç duyuyor vücut 😊
Kubraerbay Oooykuuu öneriniz için teşekkürler akılda soru işareti kalmaması adına dogal ürünler en mantıklısı 👍
Kivancburak Ben ilk zamanlar aktarsan çatlak için bütün yağların karışımı olan bir şey almıştım. O bitti şimdi zeytin yağı sürüyorum. 34 haftalığim karnımda çatlak yok inşallah da olmaz. Belimde bacagimda dizlerimde var
Kubraerbay Edanurrr mustelanın tüm ürünlerini hem bebek hemde anne için çok öneriyorlar ama işte içerisinde kimyasal varmı onuda bi incelemek lazım yoksa Kivancburak dediği gibi zeytinyağı en faydalısı akılda kimyasal varmıdır diye düşündürmüyor en azından 😊 NisaMomy badem yağının etkilerine tekrar bakacağım teşekkürler 🖐️
Edanurrr Haftadayım çok şükür hiç çatlağım yok her duştan sonra mustelanın çatlak kremini sürüyorum onun dışında da aklıma geldikçe vazelin sürüyorum süper nemlendiriyor krem hemen emilip gidiyor
Kivancburak Kubraerbay doktorum bana mustela onerdi ama almadim . Amaç zatsn karın bölgesini nemli yağlı tutmak kuru olması çatlaklar için zemin hazırlıyor. Bende iyi zeytin yağı sürüyorum .
Sweetblonde88 Kubraerbay lierac 12. Haftada baslayıp günlük aksatmadan uygulanmalı. Memnun kalırsınız.
Minnos12anne Kubraerbay bn bebek yagi zeytin yagi nemlendirici kullndim ama fayda etmedi karnim catlamadi bacaklarım çatladı