Alparslnbuss Happpm canım senin gibiyken aynıydım sonra öğrendim bebek durusu ile alakalı crl ölçümü zaten baş popo mesafesi ölçüyor zaten boy o kadar önemli değil ve daha erken
gzmuygn Happpm İnternette hafta hafta boy kilo oranları var oraya bak için rahatlar ben öyle yapıyorum☺️ Benim 12 iken 8 9 cm civarıydı ama bu kişiye genetiğe göre değişir yani demem o ki doktorun aksi bir şey demedikçe için rahat olsun
HanifeOkutan Happpm yani çok kafana takma onu çünkü haftaya göre uyumlu olamıyor adet baz alındığı için ayrıca Her hafta gitsen değişeceği için telafi edebilir yani 11 haftaya uygun boyu sen de 12. Haftadasın bence sıkıntı etme kız mi bebeğin
Ilknur_emin Happpm kuzum kilosu zamanla artıyor azalıyor ama şimdiden takma inan. 33 haftalık olduk bende takmamaya çalışıyorum bende çok evhamlı bir gebelik süreci geçiriyorum ama düşündükçe zaman geçmiyor
Busra_karadag Canım ben 24 haftalık hamileyim bebegim 700 grqm cıvarında boyunu hiç merk etmiyorm doktor gelişimi iyi dedi o kadar b3nce kilosu daha önemli ki seninki daha vok erken gramını cmnı düşünmen için yemene dikkat et vitaminlerini al yeterli bence
Happpm Busra_karadag Allah kucagımızda gösterrsin canım sen yolu yarılamışsın maşallah zamanında hayırlı doğumların olsun
Happpm HanifeOkutan henüz belli değil canım cinsiyeti icin birşey demedi normalde 12 haftalıj belli olur diyorlar
HanifeOkutan Happpm kıza kordon engel oluyor Ya 12 de oğlum belli etmişti. Ama kız olunca emin olamıyorlar. Ben de 14. Haftayı bekledim hatta 16 olsun dedim ama doktor hanım gösterdi dedi %80 kız yine de bir sonra kontrolde tam diyelim dedi 😊💕
HanifeOkutan Happpm kızlar az daha kısa oluyor kilosu da o yüzden sordum cinsiyeti. Erkekler daha uzun oluyor ama çok erken şimdiden hiç sıkıntı etme 💕😊
Happpm HanifeOkutan ilk gebeliğim Kız erkek saglıkla gelsinde cinsiyeti hiç önemli değil o yüzdende doktora sormadım😌Rabbim hepimize saglıklı bebişler versin teşekkür ederim canm bilgilerin için