Menekse123 Crescent__ Ewtt sakin icmeyinn cok zararli simdi geldim hastanedin bitki çayları dusuk yapiyomus sakin icemyinnn
Menekse123 cennet13 Portakal felan ya c vitamini icin geçmiş olsun ama sakin bitki caylari fekan içme düşük olumus simdi geldim doktordan rabbim sifa versin
Crescent__ cennet13 çok geçmiş olsun ama doktorlar bitkisel ilaçlar öneriyor şimdi isim bilmiyorum ama doktorlar öneriyor
cennet13 Menekse123 teşekkür ederim 🙏🏻 Allah razı olsun🙏🏻 hamileliğimin başından beri hasta olmadım, son 1-2 hafta kaldı, sona doğru hastalandık 🤷🏻♀️🤧
Ozlemdmn Crescent__ tatlim rezene Cayi hem bebege hem sana hem sut kanallarinin acilmasina cok faydali arti gribe karsi etkiliyor dogumdan sonra sut icin icmeni tavsiye ederim tatlim benim kiz kardesim iki cocugunda da icti ben burda bulamiyorum massallah sutu bol oldu 🥰😘
Humi Ozlemdmn rezenede icilmiyor malesef en kotulerinden biride o :(( bende icmistim bilmeden doktorum kesinlikle dedi. Int arastirdim malesef kotu
Lilosunannesi Ben günde bir bardak içiyorum inşallah zarari olmaz şükür şimdiye kadar olmadı doktorum bir bardaktan birşey olmaz demişti
Crescent__ Lilosunannesi bende bütün ilk defa iki bardak içtim ama sonradan aklıma geldi acaba bir şey olur mu diye😳
Aysegnl51 Crescent__ hayir ya ilk üç ayda isen fazla içme bı bardaktan bı şey olmaz.ama ilerlemiş de hiç korkma o kadar da değil.
Ozlemdmn Humi en iyisi doktoruna danissin valla bana cok tavsiye ettiler kardesim icti biliyorum kizlarinin massallah i var ama Allah korusun olumsuz bir etnisk varsa birine olmayan diyerine olabilir Allah korusun icmemeli o zaman
Toprakkkmilaaa20 Crescent__ 1ben doktoruma sordum arkadaşlar okul öncesi öğretmeniyim sürekli hasta oluyorum ve hiç bir zararı olmadığını söyledi içebilirsiniz 24 haftalığız ve doktorum uzman perinatolog
kayrahazalayaz Toprakkkmilaaa20 hangi bitki çaylarını önerdi doktorunuz bende 34 haftalığım yıkılıyorum gripten
Crescent__ Toprakkkmilaaa20 inşallah bi problem olmaz havalar soğudu hasta olmamak için önlem almak gerekiyor
Humi Ozlemdmn bazi doktorlarin icebilirsin dedigini duydum ama buyuk oran doktorlar icilmez diyor kani sulandirdigi icin. Onun icin yanlis bilgilendirme olmasin sizde yonlendirmeyin diye yazdim aslinda vebal almayalim durduk yere 🙏☺️
Balimkiz Crescent__ canım bende şimdiye kadar 2 defa içtim dun içtim sabah kalkınca hafif pembemsi kan vardı ondan mı bilemiyorum tabi ama kanı sulandırıyo diyolar bir daha içmemeye karar verdim
Lilosunannesi Crescent__ ben hergun içiyorum kahvaltıda normal çay icemedigim için aklın kalmasin Allah'ın izniyle birşey olmaz🤗🤗