Duyguslabebegi Balance Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah💐 doktorum ağır kaldırmamam gerektiğini söylediği için dikkat etmem gerekiyor. Umarım benim bebeğime de senin bebeğine de hiç kimseninkine de birşey olmaz ama düşük riski varsa da dikkat etmekte gerekiyor daha sonra vicdan azabı çekmemek,üzülmemek için... sevgilerle💐
Duyguslabebegi cerrah61 elhamdulillah inançlı insanlarız herşey Rabbimden. Fakat tedbiri al takdiri Allah’a bırak diye boşuna demiyorlar... bilmeden bende birçok şey yaptım illaki ve aynı zamanda hamile olduğumu bilmeden zumba yapıyordum spora gidiyordum haftada iki kez düzenli yüzüyordum. Elhamdulillah birşey olmadı ama hamileyken de bile bile bebeğimi riske atacak bir şey yapmak istemiyorum...
NurseB Duyguslabebegi ben de hamile olduğumu bilmeden aerobik zumba yaptım. Dumbell ile fitness yaptım hemde 5 kiloyla filan kendimi oldukça zorladım squatlar vs. Ama bebeğim hep benimleymiş çok şükür :)
Duyguslabebegi mihrinazsumbul şu an resmen aklımı ve kalbimi okudunuz... çok teşekkür ederim çok iyi geldi yorumunuz. Ruh ikizim gibi geldiniz yorumu okuyunca😂 burda böyle insanlarla karşılaşmak ve birilerinin beni gerçekten anladığını hissetmek çok güzel...tekrardan teşekkürler💐🥰 maalesef bazı arkadaşlar ukalaca cevaplar verip normal hayatta veremeyeceği egoist megolaman cevaplar verebiliyor çok komikler 😄😂
mihrinazsumbul Duyguslabebegi çok da takmamak gerekiyor öylelerini 😉herkesin hamileliği hormonları duyguları bir değil anlayış göstermek gerekir. Kendileri gibi olmayan insanlara karşı at gözlüğü takmak moda onlarda
Duyguslabebegi mihrinazsumbul teşekkür ederim iyi ki varsınız💐 hiç bir karşılaşma tesadüf değildir çok sağolun içimi rahatlattığınız için...
NurseB Duyguslabebegi sağlıklı bir gebelikte halterde kaldırsan o bebek düşmez arkadaşım. Ama kese bozukluğu, uygun yere yerleşmeme vs gibi şeyler varsa o bebek zaten düşecektir ağırlık kaldırman sadece tetikler
Duyguslabebegi NurseB halter çok uç bir nokta... Prof Aydan Biri ve Prof Alkan yıldırım beye gidiyorum. Onlar bile böyle düşünmüyor:) dikkat tedbir önemli
1seda1belinay Benımde ıkı dusugum var dusuklerden sonra hep ignelerle haplarla bebek tutundu 3.de hep yattım 9aya yakın hareket etmeden dogm oldu sukur sımdı de 4. Gebelik ve kızım sureklı kucakta onunla ugrasmak tan karınmdakı garibanı unutuyorm resmen 😌🙃 Rabbım ol derse oluyor inankı. Ama ilk olunca insan hep korku icinde oluyor Rabbım sag salım dogumlar nasip etsin cumlemıze 🙏
Duyguslabebegi 1seda1belinay bende şuan yatıyorum paso evde annem var sağolsun elim ayağım Allah razı olsun. Bende Protestan kan sulandırıcı iğne corasprin tsh hormon ilacı vs birsürü İlaç kullanıyorum. İnşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım❤️
11223344 Hamilelik bi hastalık değildir. Ben 15 kilo rahat kaldırdığım birçok zaman biliyorum . Temizlik yaparken koltukları komodinleri masalaŕi bile kaldırıyorum. Henüz beni hicbir isimden alıkoymadı
Duyguslabebegi 11223344 Hanımefendi ben tekrarlayan düşük yapmış ve şuna riskli gebelik yaşayan bir hamileyim. Sanırım bunu anlayamadınız.gebeliğimi Normal geçiriyor olsam zaten bunları takmam.
zelis63 Duyguslabebegi o kadar az kiloyla bisey olmaz canm gecen 10 kloya yakın kaldırdım bir sıkıntı yaşamadm ama genellikle eşim annem yanımda olsa 1 kilo bile izin vermiyolar kaldırmama
Duyguslabebegi zelis63 bence hamileler değil 10 kilo asla 2-3 kg san fazlasını kaldırmamalı sende dikkat et kuzum💐
Saraalp Duyguslabebegi sizi çok iyi anlıyorum benimde 2 kaybım var ve bu psikolojiyi atlatmak çok zor. 8 aydır yatıyorum, 1 kg bile taşımadım, ne yemek, ne temizlik , sadece dinlendim. Allah ın dediği olur, sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah
Duyguslabebegi Saraalp çok teşekkür ederim beni anladığınız için🙏🏼❤️ Bana çok iyi geldi yorumunuz 🌹 bende hamileliğimi yatarak geçiriyorum. Haftaya serklaj yapılacak. Annem yardımcı oluyor sağolsun Allah başımdan eksik etmesin 💐
Sunshine1 Saraalp benim gibi biri varmış inanmıyorum . Ben de 2 düşükten sonra 3. Gebeliğim ve 4.5 aydık yataktan hiç çıkmadım daha sadece wc duş hastane
33sibel Duyguslabebegi haklısınız beynen travmatik olunca insan daha çok tedirgin oluyor ama dikkatli davran da çok da aşırıya gitmemeye çalış yine dikkat et ama rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Duyguslabebegi 33sibel çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeklerini hayırla sağlıkla huzurla kucaklamayı nasip etsin inşallah 🥰💐
CanselMayis Duyguslabebegi 5 kilodan fazla kadırmak sıkıntı olabilir ben kaldırdım yükseklere uzanma dediler uzandım dinlemedim suan 32 haftalıgım zaman zaman ağır kaldırıyorum çifkişilik bazamı bile kaldırdım tabi her zaman degıl hep degıl en fazla bir iki kez evde kimse yok mecbur işler bana bakınca bir iki kez kaldırdım ama yinede dikkatli olmak gerek bana bişi olmaması sizede olmayacagı anlamına gelmez insan bünyesine göre bu durumlar ve ben doktoruma sordugumda 5 kilodan fazlası zararlı olabilir dedi eğer doktorlar da buna bir sınır koyduysa bildikleri vardır dikkatli olalım yinede ☺
Duyguslabebegi CanselMayis evet kesinlikle doktor bir sınır koyduysa bir bildiği vardır elbet. Ve bu gebelikte bir sorun olmaması bir sonrakinde olmayacağı anlamına da gelmez.Bir kadının da Her gebeliği farklı olur çünkü.. Hamilelik sayılı gün neticesinde. Dikkat etmek gerekiyorsa dikkat edilmeli bence...
Saraalp Duyguslabebegi sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunuza inşaallah💙 benim de ailem uzakta olduğu için eşim çok destek oldu, Allah başımızdan eksik etmesin ailemizi
Duyguslabebegi Senaianculescu kaldırmamalıyım evet ama işte bazen insanın boşluğuna geliyor sanırım 😔 tezcanlı olmak iyi olmuyor böyle durumlarda