Nejbir Merhaba anneler,anne olmak isteyenler.bugün ilk defa bebeğimin kalp atışını dinledim.maşallah o kadar güzel bi duygu ki ses kaydı yapmştm defalarca dinledim.siz ilk duyduğunuzda ne hissettiniz.bu arada 8+3
ZeynebFuad Nejbir ben o kadar heyacanliydim. Ilk bebeyimi kayb etmisdim diye bundada korkuyordum. Utrasonda girib cikanlarla gulub aliyordum sira bana gelene kadar. Ve 6+3 haftada miniyimin kalp atisini duydum😍cok guzel bir duygu. Simdi 33+3 haftadagiz ve gitdiyimde yine ayni heyacan 😍❤️
Nasippp Nejbir bende ilk gebeliğim de duymuştum ilk kez bebeğimin kalp atışını çok güzel bir duyguydu rabbim sağlıklı şekilde tekrarını yaşatsın eşim hiç duymadı onun duymasını çok isterim rabbim nasip eylerse🤲🏻 Sonra ki gebeliklerim de hiç olmadı kalp atışı! geçen tv de ilk defa denk geldi eşim dio o nasıl bir ses kalp atışı sanki at yarışı ver içerde ☺️ Allahım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bizlere de yaşatsın o duyguyu sağlıklısı ile inşaAllah 🤲🏻🌱
Zsnbr Nejbir duyamadm ben keske duysaydım 6. Haftadan 10. Haftaya kadar büyük bi umutla gittim Ama olmadı. 2 gün önce kürtaj oldm Allah kmseye yaşatmasın hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
7235 Nejbir Doktor ultrason hoparlörü yok ,kalbi atsın göreyim yeter demisti:( O ve eşim gördü, ama ben ne gördüm ne duydum:( daha iyi bir hastaneye gidecez mecbur
Nejbir Nasippp inşallah.ben ses kaydı yaptm eşim her bittiğinde tekrar aç diyordu.başta eşimin tepkisi sanki masaya vuruyomuş gibi ses geliyo kalp mi yani.🤗😃