Aygul01 Gribulut oda çok güzelmiş poyraz Allah hayırlısını versin. Baya baba ismi koyan varmış gerçekten hepinize teşekkür ederim içim bu rahatladı ki bu forumdan sonra ❤️❤️
Aygul01 Ezgi05 yaaa bunlarda çok güzel isimler 😍 Eymende çok sevdiğim bi isim ama o kadar çok kullanan oldu ki canım arkadaş çevresinde karşı komşumun oğlunun ismide Eymen derken vazgeçmiştim bende ☺️
Ezgi05 Aygul01 Eymen kocamın istediği isimdi bende dedim ona heryer Eymen olmuş ismi değişik olsun dedim o Eymen diye tutturunca bende Yağız koydum sürekli Yağız diye bahsediyorum sinirleniyor😄
Aygul01 Ezgi05 aynen dediğin gibi her yer etlymen 🥴 yoksa çok güzel isim..Allah hayırlısını versin canım evde iki tane eymen çok olur zaten yagizda cok guzel 🤗❤️
cansubsrr Aygul01 Bende eşimin ismini koyucam eşimin ismi Ömer yanınada deniz'i ekledik Ömer Deniz olucak inş 😊
Erenveannesi Ömer Yasin isminin uyumunu ben beğenmedim şahsen. Ama babasının ismi gayet konulabilir şu ara da moda zaten 😊
Aygul01 Erenveannesi bilmiyorum ki benimde kulagima hoş geliyor fikriniz için teşekkür ederim ☺️ Evet aynen baya koyan varmış 😱
Busbusvehashas Aygul01 ben oğluma eşimin ismini veriyorum nasipse 😊 kendi içime doğmuştu bu fikir söyleyince inanılmaz mutlu oldu, eşimin adı Arif ben de Arif Aras koyacağım :)
NERDOGDU Aygul01 ay tesadüfe bak 🤣 benimde eşimin adı yasin ve oğluma ömer ismini koyucaz hz. Ömer gibi adaletli olsun diye. 🤭🤣🤣