artis_sevim Aygul01 benimde eşimin adı Fatih bende eşimin ismini koydum herseyi ona gore hazirladim😂 Cihan Fatih olacak insallah 🥰
Hayalperest-6 Aygul01 bizim orda ömrü uzun derler baba adı koyulunca.Oğlum olursa bende eşimin adını koyacağım inşallah
Aysenam Aygul01 bende çok istiyordum eşimin ismini koymayı. ismi kemal eşimin ali kemal koyalım dedim kabul etmedi😊 dedesinin ismini koyacağız ali sami😂 gayette olur yani koyabilirsiniz
Aygul01 Aysenam hmmm belki dedesine saygısından onunkini tercih etmiş kabul etmemiştir ama o sekildede çok güzel bence. Aynen kuzum ya baya koyan varmış baba adını,, diyorum ya böyle okudukça daha çok içime siniyor ☺️
Aygul01 Mrv_ycgl canım ben bu ismi esimden öncede çok seviyordum esiminde ismi Yasin olması güzel bi tevafuk oldu. Hani belki başka ismi olsaydı tercih etmezdim ama onun ismi favorim olunca bir tasta iki kuş olacak gibi ☺️ Aynen Yasir bende duydum oda hoş 🥰
Aygul01 Kr_pinar bencede aynen en doğrusunu yapmışsın sonuçta hayat senin karar senin başkalarına göre niye yaşayalım ama demi ☺️☺️ Aynen böyle yorumlarinizi okudukça daha çok içime sınıyor teşekkürler ❤️
Kr_pinar Aygul01 sağlıkla gelsinler inşallah , içinize sindiği gibi davranın önemli olan sizin mutluluğunuz ☺️
NurEto Aygul01 canm benim arkadasım da eşinin ismini koydu ikinci isim olarak bence olur sen istedikten sonra
Aygul01 Caltintas bence güzel ama o zaman Can Orhan olması daha mantıklı değil mi canım. Can diye seslenirsiniz bence o şekilde daha güzel
Aysenam Aygul01 evet kesinlikle şuan anne baba ismi koyan daha çok. Kendi ismimi sevsem koyardım bende😊
Aygul01 Kr_pinar ne kadar ayıp ve gereksiz.. yani onu diyerek abisine laf söylüyor 😒 neyse sen yine istediğine yapmışsın boşver. Bu isim konusu zaten çoğu ailede sorun oluyor canım o diyor benimkini KOy o diyor benimkini niye koymuyorsun bizde çok şükür öyle sıkıntı yok ama ne bilim çok karışan oluyor böyle zamanlarda özelikle es aileleri. Sen baya saygılıymışsın o zaman kötü niyetle yani alayina diyorsa lafını verirdim
Kr_pinar Aygul01 hiç muhattap bile olmadım niye onu önemseyip laf söyleyeyim ki ama demi 😄 hatta bir kere ile de kalmadı kaç kez yaptı ama ses çıkartmadım yeri geldiğinde lafımı sokarım ama 😄 bize de karışan olmadı zaten karıştırmayız da ama arada illa böyle arızalar çıkıyor işte 😉