Kızlar merhaba. Beni tanıyan blir 3 yıldr bebek sahbi olmak icin ugrasıyordm. Ve sonunda allahım banada nasip etti. Öncelikle en basndan anlatmak istiyorm bu yoldakilere umut olsn die. Sebeb yokdu hamile kalamam icin. Doktorlara bütün tahlilleri yapdrdk ve sonuclar cok gzeldi. Ama ben iyice stres yapdm her adet oldgmda stresim arttı. Aykları kaldrmak. Otlar icmek caylar icmek sogan suları neler neler yapdm. Doktorlar klomen femara catlama iğneleri ile tedaviler yapdı defalarca olmadı. Ankara erzurm kars istanbul her gttgm yerde doktora gttm. Yine yok tabi bu sürede kafaya myle takıyorsn ki olayı iyice gecktiriyorsn kendi kendine. 2 asılama denedk yine yok. Tabi herseyide özel de yaptrıyoruz olsun yeterki die. Okadar bosa para harcıyorsn ki. Yani bi klomeni devlet hastanesbdeki doktorda verse aynı sey halbuki hamile kalma ihtmalin aynı. Ama icimz rahat etsn die herseyi özelde yapdrdk. Bakdım ki olacak gibi degl. Ya bu pskolojiden cıkacakdm bebek olaynı kapatacak yada tüp bebek yapacakdm. Yasım 28 olması nedenyle kapatamadm bu konuyu cnkü yasm iyice geciyordu cocuk sahibi olablmek icin. Biz tüp bebege basladık ve devlette basladık. Diyecegm su ki kekse en basnda bukararı alsaydk cnkü 3 yıl boyunca ne yıpranırdık nede okadar paramz giderdi. Basladık üniversite hastansnde tüp bebege. 6 yumrtam oldu 3 iyi kalite biri transfer edildi 2 si dondrldu. Transferm tutmadı. Doktorm bir ay snra gel dedi. Tam gdecegm zaman doktorm rahatszlanms. Bir ay araya yine girdi. Tam gdecegm zaman duydm ki doktorum hastanesini degstrms özele gecms. Gittı görsdk. Basladk tedaviye. Yine tabi pskolojm bozuk son sansm olurmu olmaz mı. Düsün düsün. Transfer icin gn verdi doktorm. 2 sinide istedgmi söyledm kabul etti. Embriyolarmzı tasıdk özel hastaneye Embriyolar cözldü ve birisi orta kalite dediler. Doktor onu koymamayı istedi ben ısrarettim 2 side olsn dedm. Doktor onun siferini etkilecegni ve gerek olmadıgı söyledi ve tek trasnfer oldm. Girerken ve cıkarken hep dua okudum meryem suresi evde dinlenirken 41 e tamamladm. Nar suyu ücdm havuc yedm. Ananas yedm. Ayaklarımı havaya koyarak dnlendüm. Kendmi yormadm ilaçlarmı saatnde aldm. Hc aklıma grtrmedm transferi. Youtubedan komik seyler üzledm. Sonucu almaya gttk. Cok sükür65 ckdı. 2 gn snra tekrar kan ver dedi. Tekrar hastaneye gttm aynı stres ykseldimi acaba die. Cok skür ykseldi. Smdi kese görnecekmi kalbi duyulacakmı stresleri var tabi. Annelik bu hic btmeyen bir yol. Hamilelik öncesi stresler ile hamile kalınca stresi arasnda hc bir fark yokmus. Smdi benm gibi olanlara seslenmek istiyorm. Smdiki aklm olsa hic bsey yapmazdm. Cnkü stres yaparsk iyice gecktiyor insan bunu. Gerekli tahlilleri yapar sorun varsa üstüne gider yoksa kafamdan atar beklerdm 2 yıl. Asılamayms klomenmis asla denemeszdm. Haa bakdm yne olmuyor tüp bebege baslardm. Ne kendimi yorardm ne vucudumu ne evliliğimi. Tadını cıkqrtrdm. Sncda öylede olmuyor böylede. Tüp bebek denerdm direk. sdmi bnm gibi olanlar hic unutmuyorm sizi hep dualarmdasnz. Rabbm en kısa zamanda sixlrre de nasip etsin. ❤️