Mihra minikmucizem1_ benm tam günü belli olmuuordu zaten programa göre 8 gün var iğnemin 11 günü normalde 15-17 gününde adet olmam gerekiyor hamile degilsem
oldedi Mihra klomeni adetin 2.gününden itibaren 5gün sabah akşam kullanıyordum. 11.gün çatlatma iğnesi vuruyordu . ama fayda etmiyordu. gebe kalamıyordum. demekki çatlama olmuyordu
GozdeBabur merhabalar. Benimde çatlatma iğnesinin 13. günü ve bel ağrısı,arada kasıkta ağrısı, adet sancısı gibi bir ağrı ve sarı,beyaz renkte mukus geliyor.sanıyorum adet oldum tuvalete koşuyorum ama yok, anlam veremedim hiç böyle akıntım olmazdı. adet tarihim 5 nisan Allah herkese dilediğini hayırlısıyla nasip etsin. Son durumu yine yazarım.
Anneolmakk Baharmurat Canım bende 10. Günü kan vermiştim 9.03 çıkmıştı senin kaç çıktı bugün 14. Günüm ama silik bile çıkmadı testte
GozdeBabur minikmucizem1_ bakalım ne olacak umutlanmak ve çok dile getirmek istemiyorum ama insanın elinde değil. Hepinizin güzel haberlerini almak dileğiyle.
elifatma1234 Anneolmakk minikmucizem1_ Baharmurat [bilinmeyen] Baharmurat kızlar bugun catlatma iğnesinin 11. Günü evde test yaptım silik cizgi bile cıkmadı. Erken mı yapmıs oldum ne zaman cıkar ya