oldedi minikmucizem1_ ben de zamanında çok test aldım çok yaptım ama son zamanlarda artık isyanlardaydım moralim falan yerlerdeydi kendimi spora verdim. ama fayda etmedi. bence hiç test yapma. Allaha bırak. bekle derim
oldedi minikmucizem1_ Allahım isteyen bekleyen herkese versin o kadar çok dua ediyorum ki. Sende ümidini sakın kaybetme dua et
minikmucizem1_ oldedi bnde hep diyorum Allahım banada benim gibilerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et😊❤
Busracetin Bhrkrt anladim canim ignenin etkisi de oluyordur ayirt edilemiyor o yüzden , bakalim 14 ..gün de test yaparim ben de madem . Hakkimizda hayirlisi olsun 🍀
Bhrkrt Busracetin amin🙏 cnm 14 gun kesin bekle snra o cizgi cikiyo ignenin etkisyle bnm cikti ama kan testi yapiyosun yok uzuluyosn en iysi beklmk tecrube oldu bnada bakalm dktrm ne dcek devam edelm igneye dcekmi bugn 14 gunm ben oldum olcam yani bu aydan gecti artik
oldedi minikmucizem1_ evet erkenden evlenmişsin vakti zamanı vardır elbet. Moralini hiç bozma şanslısın ki önünde uzun yollar var
minikmucizem1_ Ilk evlendiğim yıl eşim korundu ikinci yıl dış gebelik geçirdim Ondan sonrada olmadı işte
minikmucizem1_ oldedi ben ilk defa kullandım daha önce tedaviye başlamamıştım öyle kendi kendine olur diyordum baktım olmuyor bnde gittim hastaneye
Busracetin Bhrkrt kesinlikle en garanti sonuc bekleyip gormek , erken yapinca baska stresler oluyor , sen kendini hazir hisseduyorsan devam edersin zaten hap kutusu bitmemiş oluyor
Mihra minikmucizem1_ yok hatta hiç bir belirti yk normalde hastalanmama yakın kasık ağrlarm olrdu o bile yok