minikcivcivim Selen6327 ya canım adet neden gecikiyor acaba bende catlatma ignesi oldum kan verdim çıkmadı ama adet de olmadım iğneden sonra erken olunur diyorlar ama
minikcivcivim Selen6327 ben cuma verdim kan canim beta 2 çıktı. Yumurtam çatlamıştı. Adet günüm de cumartesi idi olmadım hala da olmadım sanırım kist oldu ondan gelmiyor. Maydonoz suyu soğan suyu içtim gelsin diye ama gelmiyor
minikcivcivim Selen6327 canım basit kist yani sorun yaratmayan birşey . Tabi yumurta eğer çatlamaz ve atılmazsa kist oluyor ama atılıyor canim benim temmuz da kistim vardı ağustos da atılmıştı
minikcivcivim Selen6327 tabi canım inşalalh öyle olmuştur canim yanlış anlama basimdan geçti ya ben kendimde insan korkuyorum seni üzmek için demedim yanlış anlama 🙏
Selen6327 minikcivcivim hayır yanlış anlamadım teşekkür ederim bilgilendirdigin için benim de bileğim yoktu o yüzden sordum
Selen6327 minikcivcivim doktora tekrR gitmedin mi kontrola kist olup olmadığını öğrenmek için kesin Bilgi almak için
minikcivcivim Selen6327 yok canim gitmedim ama adet olunca gidicem o zaman bakarlar var mı yok mu diye inşallah olmamıştır normaldir gecikmesi 🙏
Nusyaa minikcivcivim 17.günde hastalananları bile duydum ben. Ama insan hamile değilse bir an önce hasta olup yeni aya yeni umutlarla başlamak istiyo dimi
minikcivcivim Selen6327 canım inşallah sende vardır bebek yoksa da oluruz inşallah canim kan vermeye gittiğinde progesterona da baktır eğer yüksekse yumurtlama anlamına gelir onun da yükselmesi önemli
Selen6327 Selen6327 bugün kontrole geldim ultrasyondan baktı kist oluşmamış dedi tahlil verdim bakalım sonuç ne çıkacak