Shrdgr Gamzeeeelilili evet canim bizde istiyoruz bayadır ama kısmet bu arada hangi şehirde yaşıyorsun canim😊
Musyes Gamzeeeelilili ayy hadi hayırlısı olur inşallah canım ya bende ilk defa çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün hiç test yapmıyorum korkuyorum galiba :/ siz kaçıncı gün test yaptınız iğneden sonra
Puccini Musyes cnm ben 12 yaptm 15 yaptm negatif cıktı . Suan adetime 2 gün var ama aşırı şekilde belirtilerim var geçmesini bekliyorum günümün
Gamzeeeelilili Musyes ben 15 gün sonra yaptım cnm. Bugün de doktora gittik bir sıkıntı ı yok biraz oluruna bırak dedi tedavisiz ilerleyeceğim 3 ay 🤦🏼♀️ Eşim sağolsun test yaptırmadı doktor ondan test örneği istedi ama ikna edemedim malesef
Musyes Puccini bende bide pcos var adet olurken belirti yaşamam hiç bir anda olurum anlamam ama bu defa belirtiler var gibi hamilelik mi adet mi anlamadım :/
Musyes Gamzeeeelilili ya bu çocuğu ikinizde istiyorsunuz neden yaptırmazlar anlamam :/ hayır ne olcak sanki sorun hep kadın da mı yani ://
Sev86ser Benimde çatlatma iğnesinden 9 gün sonra degerim 26 çıkmıştı.12 gün test yaptım silik çıktı adetime 4 gün var.Beklemek çok kötü