[silindi] Candannss ben mm sini hatırlamıyorum ama sanırsam o civarda vuruldum bende. Hatta ilişki bile olmadı bizde doktorun dediği tarihte tartıştık diye 2 3 gün sonea oldu Allah verdi mi veriyor hayırlısı ile inşallah herkese nasip etsin Rabbim 🙏❣️
[silindi] Candannss o ne kist falan mı bende de ismini bilmiyorum ama vardı 3 4 ay sonra geçti ben bi kürtaj oldum ordan bulaştı galiba 4 ay kistten sonra 9.ay hamile kaldım iğne vuruldum klomen kullandım inşallah seninde olur güzel haberler verirsin 😊🤗🙏
Candannss [silindi] polikistik over sendromuymus bendeki klomen kullandim 5 gun Sonra catlatma ignem oldu 5 gun oluyor ne zaman idrar da net gebelik cikar sen ne zaman yaptın gebelik testini catlatmadan sonra nasıl cikti pozitif??
[silindi] Candannss tam gün hatırlamıyorum ama adetimin geçmesini bekledim 4 gğn geçti test yaptım ama yaklaşık 15 gün falan geçti iğnenin üzerinden
Kubratnc Kizlar mrb aranizda yeniyim 13 martta aksam 7.30 da catlatma ignesi yaptm dun test yaptm biraz silik cikti gebe kalma şansım yüzde kaç lütfen cevap verin
Tomurcuk18 Kubratnc İğnenin etkisiyle silik çıkmış, iğnenin üzerinden 11-12 gün geçince yeniden yap. Allahım hayırlısını versin insallah 🙏
Candannss Kubratnc ignenin etkisi canım 10 gun suruyormus bende 9 martta catlatma ignesi oldum senden 4 gun once en saglikli sonucu 17 gun Sonra alirsin cnm insallah tutmustur 🙏
Tomurcuk18 aygunyunus12 İğnenin üzerinden 11-12 gün geçince yap. Simdi yaparsan yanlış çıkar. İğnenin etkisiyle pozitif çıkma şansı çok yüksek. Yanıltır seni. En güzeli sabredip beklemek.
Mihra aygunyunus12 bende 11 martta iğne yaptırdım test yapmaua cesaretm yk adeti beklicem bu sefer sana da tavsiye ederm :)
Nazl1234 Aslannnn canim catlatma ignesinin etkisi vucuttan 10 gun sonra atilir demisti doktorum 10 gun sonrasunda cikar dye biliyorum
Candannss Nazl1234 adetin ne zaman basladi canım kac gun surdu? Ve kacinci gunu igne vuruldun adette sonra?
Candannss Kizlar zaten catlatma ignesinden 1 buçuk gun Sonra beraber olunuyor hadi bir gün de bence catlatma ignesinden 14 15 gun Sonra yapılmalı en erken 🤰🌺
Nazl1234 Candannss ben asilamayla hmile kaldim canim o yuzden tam hatrlayamadim gunleri ama catlayma ignesinden tam 36 saat sonra oldu asilamam
Tughus64 Aslannnn iğneden 14 gün sonra ama adetinin geçmesini bekle çünkü iğnenin için de bthg hormonu olduğu için pozitif çıkar bu da seni yanıltabilir bende iğne ile hamile kaldım 2. Ignede başarılı oldu