123cagla123 Aynn bklemek çok zor doktoruma mesaj yazdım bkle dedi bna 13 mayısta yap tahlil dedi yani daha çok var korkuyorum adet olacağım diye bir yandan allh yardımcımız olsun hepmizn
Damla49 123cagla123 bende öle vala korkuyorum bugün cok belimle kasık agrısı yaşıyorum adet olucakmış gibi
123cagla123 Kizler hiç yokmu aranızda benim gibi olan catlma ignesini vurunalı 12 gun oldu dun idarar testi yptim silik çıktı sizde nasıl çıktı bkliyorum tabi adetim geç ti 1 gün sadece böyle olupta hamile olduğunu ogrenen varmı kızlar 😏😌
Guul 123cagla123 canim 12 gun olduysa ignenin etkisi coktan gecmis olmasi lazim. Testin silik bile olsa cikmasi hamilelik var bence 😍💕
Damla49 123cagla123 ben 12gün yaptığımda hiç bişe cıkmamaıştı bence hamilelik olabilir benimde 10gün ama test yapmaya korkuyorum
Guul 123cagla123 13 mayis cok gec degilmi? Genelde igneden 14 gun sonra test yapilabiliyor demisti doktorum o yuzden soruyorum yanlis anlama 🥰
123cagla123 Guul doktorum kesin ve net olsun diye bkle diyor bnde bkliycem bklim bklemek çok zor yani 2 hafta var hemn hemn Mayıs'ın 6 sında kan testi verecem kızımın 1bucuk yaş aşısı var o gün sağlık ocagında vercem ne cikcak bklim 😌
Guul 123cagla123 haydi hayirlisi insallah hamilesindir bence hamilesinde sen yinede dikkat et kendine 🥰
123cagla123 Damla49 bu ilkmi çatlama igesi vurduruyorsun yoksa 2 mu bnim ilk bir yumurtam 15 mm 1 tanede küçük büyümüş senin ne kadar buyumustu canım 💕
Damla49 123cagla123 canım benim 3oldu bu normalde oncekileri 23 mm falan ken vurdular iğneyi ama bu sefer ki 15mm 14mm 3tane yumurtam vardı
Mavi87 Merhaba, öncelikle inşallah hepimizin bebeği sağlıklı ve hayırlı şekilde olur 🤲🏻 iğneden sonra 10. Günüm. Rüyalarımda hep çift çizgi test görüyorum. Aşırı taktım , bilinçaltımda tabi rüyalarıma giriyo. İğneden sonraki 2. Günden itibaren 10.güne kadar test yaptım. Etkisi tam anlamıyla 10.gün geçti. Bugün çizgi yok yani. yarın kan testi yaptırayım diyorum. Gebelik olmuşsa değer azda olsa çıkar sanırım
123cagla123 Mavi87 canım merhaba benimde 13 üncü günüm bnde 11 inci günde idarar testi yaptım silik çıktı senin nasıl çıktı senin bn bide 9 uncuncu gündede yaptım silk çıktı bilmiyorum baklim adetim de geçti 3 gün senin çektimi testleri nasıl cikti☺
Mavi87 123cagla123 benimde yarın 11.gün olcak bakalım. Sen normal gebelik testimi yaptın erken gebelik testimi yaptın canım ? Çizgi çıktıysa sende hamile olabilirsin gibi geldi bana. Çünkü çok araştırdım okudum 10.günden sonra iğne etkisi kalmıyormuş