Guul Selam herkese az once kayit oldum. 2 dusuk ve 1 erken dogum yaptim suan hic bir problem yok sadece bir an once hamile kalabilmek icin puregon ignesiyle tedaviye basladim 21 martta catlama ignemi oldum. Test icin tabiiki cok erken ama yazdiklarinizi okudum ve umarim hamile kalabilmisimdir 😐 5 nisan 15. Gun olacak ozaman test yapmayi dusunuyorum beklemek cook zor
Guul minikmucizem1_ evet canim 1er seneyle arayla en son bu erken dogum olayindan sonra sebebini arastiralim dediler bisey cikmayinca bu tedaviyi onerdiler iste...
Guul Busracetin senden 1 gun once igne olmusum bende cok yakiniz birbirimize umarim guzel haberlerini aliriz seninde 😊
Busracetin Guul inşallah canim , ben de pek bir belirti yok ama Rabbim bilir tabi ki , hakkikizda hayirlisi olsun , ilk denemem zaten olmazsa yine devam ederim nasipse senin de ilk denemen mi ?
Baharmurat [bilinmeyen] benım zannımca etkısı degılde bellı gunlerde oluyorya zaten yumurtlama olan catlamıstır ınsallah .bekle bakalım bı kac gun ya
Guul Busracetin benimde ilk denemem henuz bendede bir belirti yok. Ancak catlamadan sonraki 4 gun boyunca cok agrim vardi sonra gecti.. Hayirlisi artik
Busracetin Guul [bilinmeyen] ay ayniyiz hep canim ya , inşallah hepimizinki de tutmuştur 🌸 Duygucum ovülasyonlarda nasil gidiyor koyulaşti mi ?