Aslannnn Kızlar 5 martta çatlatma ignesi oldum bugün test yapsam gebelik cikar mi adete 3 gun var ? Test ne kadar sonra vucuttan atılır ..yardimci olursaniz cok sevinirm 😊😊😄💞❣💞❤🥀⚘
Prensesannesiiii Aslannnn adetin 2 3 gün geçmesi lazım inşallah hamilesindir bende o şekilde kaldım ☺
Melegimveben Aslannnn iğneyi bilmiyorum canım ama 4 haftalık hamileydim eczaneden aldığım testte negatif çıktı kan tahliliyle öğrendim hamile olduğumu
Nesesamed Aslannnn meraba cnm bende catlama ignesi vuruldum adetimi 2 gun gecmesiyle test yaptim ve cift cizgi cikti sukurler olsun sende bekle adet gununu en aznda 2 gun gecsin
BurhanRabiaetin Aslannnn eczanelerde hassas gebelik testi var canım biraz pahalı ama en net sonucu veriyor bence yapabilirsin
Minedag Cnm 14 gün sonra yapılır ama ben üzülmeyin erken yapıp diye adetimin gecikmesini bekledim gecikince yaptım çift çizgi cıktı
Aslannnn Minedag ben 12. Gundeyim canim silik cikti igneden de olabilir geralde 2 gun daha bekleyelim bakalim
Bernagurses Bende catlatma ignesiyle hamile kaldim. Adetime 1 hafta kala yapmaya basladim test. Silik cikiyordu ama belliydi yani. Adet gunum geldiginde tam net sekilde cizgi belliydi. Insallah cikar seninkide
Aslannnn Bernagurses adetime 3 gun var canim benimde silik cikti ama ignenin etkisi mi acaba diye kaygilaniyorum insallah igneyle alaksi yoktur
514116 Aslannnn mrb Bn otrivelle ignesi vurulali 12. Gun oldu sadece göğüs uclarnda agri var sizce ne zaman test yapmalıyım
GulsahMulayim Aslannnn canım 12.günde iğnenin yan etkisi kalmıyor. Bana doktorum öyle demişti. 12. Gün idrar testi yaptım silik çıktı 13. Gün kanda baktırdım 52.4 çıktı. İdrar testi ile uğraşmayın sağlık Ocak’ları yapıyor.
Efsun13371 Aslannnn merhaba benimde iğneden sonraki 12.gunum idrar testi negatif çıktı umut varmı sizce
Bernagurses Aslannnn yok canim ignenin etkisi gecmistir. Ben hergun yaptim test. Hergun bi oncekinden daha net cikti. Insallah seninnde oyle olur 😊
Aslannnn Bernagurses insallah canim insallah öyledir belki yarin da tekrarlarim testi evde test var nasilsa 😊😂😂
Aysgulaknc Canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şimdi 8 haftalığiz iğneden 15 gün sonra yaptım net olarak cikti
Aslannnn Aysgulaknc yarin 13. Gun olacak benim tek kaygım acaba ignenin etkisi devam ediyor mudur ?? Ondan mi silik cikti teste acaba
Aslannnn Aysgulaknc pek bir belirti yaşamadim bu ay hic umutlu degildim bu sabah yapınca silik cikti ignenin etkiside gecmistir heralde bilmiyorum biraz heyecanlandim 😊@ey_lull
ey_lull Aslannnn ablam çatlatma iğnesinden sonra nerdeyse hergun yaptı😁 ilk günlerde çift çizgi çıkıyodu çnkü iğnenin etkisinden. 4-5 gün sonra sadece tek çizgi çıktı. 12. Gün silik çıktı o gün kan testi yaptırdı hamile olduğunu öğrendi 😊 bence git hemen kan testi yaptır orda kesin çıkar
Lamiyye Aslannnn bende ayni senin gibi dusunuyodum taki gidip keseyi gorene kadar inanmiyodum hamile olduguma sukurler olsun simdi 10+1 iz sanada allah nasib eetsin insalah bende adete 4gun kala etmisdim
Berfin__ saAyenurSarkaya ben klomen ilaç kulandim 16 marta yumurta çatlatma inesi vurdum çok sancim var kasiklarimda belirtimi acaba bilgisi olan varsa diyebilirmi
Aslannnn Prensesannesiiii adetim salı günü canim ama ignenin etkisi geçmiştir bence yani öyle geldi bana bilmiyorum insallah vardir bebk 😌😌😔😏