Susamcik01 Merhabalar size bir sorum var. Çok özür dilekteyseler sorucam çünkü her gittiğim doktor normal dedi ama değil bence. Afedersiniz ama utanarak soruyorum. Bildiğiniz üzere beyaz akıntı oluyor. Fakat adet öncesindeyim sanırım şuan belli olmadığı için kesin diyemiyorum kötü bir koku oluşuyor. Bu hep var ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Doktorlar norma dedi fakat o balık kokusu gibi olan koku diye geçiyor nette enfeksiyon diyo. Doğal probiyotik de kullanıyorum ama geçmiyor. Sizce yeniden doktora gitsem mi emin olamıyorum artık güvenemiyorum da
Byzrmdn Susamcik01 doktorun bi kultur alsa daha iyi olur cunku bende de vardi enfeksiyon o malesef. Kokunun gitmesi icin fitil ve krem vermisti bana antibiyotik baslayip. Israrla kultur aldrmak istedgni belirt bence
SameTugcEymen Susamcik01 Bende de var ama normaldir diye üstüne düşmedim. Özele gidiyorum fakat devletin acile gitsem test yaparlarmi. Benim ilk hamileligimde de oluyordu o yüzden üstüne düşmedim
Fasulyem_1 Susamcik01 sirkeli su için bir bardak suya 2 3 yemek kaşıgı sirke koyup için bir iki içmede bile çok fark ediyor her gün sabah akşam için
Susamcik01 Byzrmdn en az 5 doktora gittim hepsi birbirinden kötüydü hepsi normal dedi bazısı muayene bile etmedi ya inanabiliyor musunuz 2 ocakta girişceğimde inşallah düzgün bir doktor olur
Susamcik01 SameTugcEymen keşke gebe olsam 2 senedir uğraşıyoruz ama nasip hayırlsı ne zamansa o zaman olur 🙏🏼
Oezy_01 Susamcik01 Bakın Art de heuile aromaterapi yağlarından Nioli yağı vajinal enfeksiyonda çok başarılı. İnternetten bir bakın isterseniz. Üstelik doğal ve hiçbir zararı da yok. Her marka için aynı şeyi söylemem ama söylediğime bir bakın derim.
SameTugcEymen Susamcik01 Patavatsızlık ettiysem kusura bakmayin nolur, Rabbim hayırlısı ne zaman ise en güzel şekilde nasip etsin
Susamcik01 Sxbmd 2 ocakta anlatıcam artık yeni doktoruma 5 doktorda normal dedi inşallah bu bir çözüm bulur
Zeynepmerve15 Sxbmd bişey sorucam enfeksiyonu nasıl anlıyorlar idrar testi ile mi yoksa muayene ile mi
duygusm Susamcik01 Doktorlar genelde bu duruma şüpheyle yaklaşır aslında. Kültür alınarak tetkik yapıldı mı? Orada ne var, ne tür, hangi ilaç etkili çok net anlaşılıyor.
Susamcik01 duygusm kültür almayı geçin çok normal bir durum dedi ilaç dahi vermedi her ay doktora gitmekten sıkıldım sürekli bu durumda delirmek Üzereyim
Mrv1234 Susamcik01 nasil doktorlara denk gelmissim sen ya bu kadar ilgisizlik sacmalikdan ibaret yani
Mrv1234 Susamcik01 canim imkanin vars aeger ozele gitmediysen ozele git derim bide sirkeli su vs yapiyolar ama tam bilmiyorum nedir ne degildir affedersin ama iliski sirasinda bile o koku gelebiliyo insanin burnuna o yuzden farkli bi kac doktora daha gorun internetten bak bide boyle sirkeli vs su filan yaziyolar onunla taharet filan aliyosun bende denemistim bi ara bendede oldu ve sonra kayboldu sukur yok
Sirinimm Susamcik01 canım yakınımda da oldu aynı şey her şeyi yaptı geçmedi en son sirkeli suyla temizlendi o zaman geçti umarım seninkide geçer