Aselinannesi1 Kizlar merhaba gebeligimin son iki ayindan beri günlük adet ağrısı gibi ağrı giriyor sizce normalmi dr bunu duyunca progestan 200luk verdi ne gibi bi sıkıntı yaratır yaşayan varmi
Kbrbydk Aselinannesi1 kasilman oluyordur canım ondan olabilir. Progestani rahim ağzı acilmasin kapalı tutsun diye vermiştir. Kasılma oldukça rahim ağzı açılır çünkü. Bebekte toplanma oluyor mu?
Aselinannesi1 Kbrbydk daha hissetmiyorum onu ilk gebeligim pek anlamıyorum sıkıntı yaratırmı peki bu durum erken dogum sebebimi
Kbrbydk Aselinannesi1 göbek deliği tarafında saginda veya solunda sertlik ve şişkinlik oluyor mu arada? Tabi kasılma ise olması çok iyi değil. Rahim ağzının açılmasını sağlar. Dikkat et derim canım. Kontrole gidersen yakında mutlaka söyle doktoruna. Magnezyum ve kasılma önleyici ilaç verir belki
Oznur_11 Bende 22. Haftamdayım dedigin şekil günde bir veya iki kez adet sancısı saniyelik gelip gidiyor. Ben bebegimin toplandığını da hissediyorum belli bir noktada sertlik oluşuyor okşayıp seviyorum o esnada