busraanneoluyor Aysel995 :)) evet harika bir duygu onları ütüleme yerlestirme vs vs 😍😍 bugün bitirin ama yormayın kendinizi 😍😍
Aysel995 busraanneoluyor anladim brnimde tanidiklar var kac tane cocuklari olan hep soruyorum diyolar o zamanlar cocuk uyusun die bide iw yapiyorlar sakin dursun die . bende onun guzel oynamasini o hallerini girmek istiyorum anne karninda rahat isdedigi gibi oynuyo cikinca oyle baglamak kotu oluyorum .
busraanneoluyor Aysel995 benide bağlamışlar :) boyum da uzun yani kimisi kısa kalır falan diyor aklınız karısma sın 1.70 boyum var masallah 😂😂
busraanneoluyor Rahimeali hayurlısı neyse o olsun öyle demeyin bnde diyorum normal istiyorum diye ama benm ve bebegimin saglıgı riske girecekse sezeryan olsun varsın öyle düsünün sizde
Rahimeali busraanneoluyor zaten 4u görür yada geçerse normali zorlamam kendim ve bebeğim için bende ikimiz içinde sağlığı en önde tutuyorum tabiki ama iste her şey müsaitken bu ihtimal biraz üzmüyor değil insanı 🤷♀️
Aysel995 busraanneoluyor biwey sorucam siz kac derece sicaklik sıkma . bide dalim sivi aldimda giysilerin usdunemi yoksa makinaya dokmem lazim ?))
Sema12 busraanneoluyor MASALLAAAHH walla baya ii kilosu 4e yaklasms 😂🙈 bend sali gttim 37. Haftama yeni grdm 3 kilo boyu 50 cm cok sukur iyi dedi kilosu 🤲🤲😍
busraanneoluyor Sema12 boyunu nasıl hesaplıyoruz doktorum bebekler suan iki büklüm durdugu icin boy ölcümü yapmak yanlıs olue diyor orda cıkan bşr sonucu bise ile carpıyoduk nasıl oluyor acaba bilen var mı :)
Sema12 busraanneoluyor maleseff hc bilmiorm ama boyunu her gttigmd soyluor doktorum , hatta 51 cmle dogar buyuk ihtimal dedi oglumda da ayni sekild soyluyordu doktru aslnda genel olarak hesaplaniyor soyluyorlar size soylemediler mi acaba
busraanneoluyor Asellinannesi şöyle zaten bilgili bir doktor ki yapmıyor catı muayenesi iyiki erken yapmıyor gerke görmedikce de yapmazlar zaten aslında dpgrusu da bu Bn de hala yapılmadı cünkü kimisinde catı muayenesinde sonra kan gelmesi su gelmesi vs gibi seyler meydana geldigi icin yapmaması daha iyi bebegin icerde kalma süresini etkiliyor. Burda bir kac bayan da okumuştum daha dogumun a var ama catıdan sonra kan vs geldi doguma giriyorum diye bnce bırakın doktorunuz karar versin 🙏
Asellinannesi busraanneoluyor oylemı dyosun tatlım ya 37 haftlık muane etmesı sakıncalımı olur dyosun
busraanneoluyor Sema12 iki büklüm oldugu icin bise demek yanlısı olur diyor sadece bacak boyu uzun diyor ama öğrendim fl yazan degeri 7 ile carpınca cıkıyomus boyu :)
busraanneoluyor Asellinannesi tabiki el atıcak sonucta düsğnsene gerek görmedikce hic bir bilgili doktor bakmaz alttan öyle zırt bırt bakılmaz ki
busraanneoluyor Aysel995 yarım saatlik programda yıkadım ben en düsük de cekmesin diye ben makina yerine koydum icine dökmedim mis gibi kokuyor zayen :)
Njlaa Bizimde kontrolümüz yarın bakalım nasıllar kendileri hemde günümüz belli olacak sezeryan acayip heycanlıyım bi de şu aralar ayrılma psikolojisine girdim benden alacaklar diye bi de çıkarınca temizleyip muayene edip giydirip aileye veriyorlar anne daha doğumdayken bende vermesinler diyorum aynı anda çıkalım istiyorum herkes benden daha çok görücek diye kıskanıyorum bensiz çocuma herkes sevme saldırısına girer diyorum korkar diyorum anlamsız düşünceler işte velhasıl ana olmak çok çok değişik bi duyguymuş..
busraanneoluyor Njlaa evet dimi :) bnde öyle dicem babasıyla giricez insallah doguma o tutsun benle cıksın bebegim istiyorum 😍
Naciyegormez Ben 36 haftalıkken gittiğimde 2.900 dü, bir hafta sonra gittiğimde 600 gram almış 3500 kiloydu.. en son pazartesi gittim 38e girdiğimde 3.800 olmuştu ama doktorum normal imkansız değil gibi konuştu bende beklemedeyim sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
busraanneoluyor Naciyegormez 39 de 3800 tabiki bnmki e göre ideal gibi 🤔😀 mümkünse insalalh yaparsınız saglıkla gelsin insalalh 😍
Busy92 busraanneoluyor ay benim de aynı erken gelebilir diyo ciğerleri gelişmiş olsun bebelerimizin inşallah🙏🏻