Meralll59 Kızlar özellikle kullanıp deneyimleyenler yasarsa çok mutlu olurum?sizce hangi marka daha iyi?
Mineebd Meralll59 normal zamanlarda kullanılanlar pişik önleyici kremlerdir. Mustela ve bephantol baby kullandım ikiside güzel. Pişik olduktan sonra tedavi edici kremler farklı onlarıda hekiminiz önerir zaten
Ceyo00 Meralll59 sudocrem aldim cnim geçen e bebek den 400 ml 68 tiydi normalde.90 tl. Cevremde kullananlar var baya da.gidiyormus
turkancakar Meralll59 sudocrem aldım bende n11 de 125 ml 32 tl dışarıya göre yarınfiyatına değerlendirin
prenses_annesi16 Meralll59 herkese göre değişiyor galiba ben kızıma dalin pişik kremi kullanıyorum aynı gün etkisini gösteriyo cokta memnunum
Nevo Meralll59 sudocrem sebamed chicco unibaby kullandım hepsi güzel genel olarak ben zeytinyağı sürüyorum
Nevo Meralll59 ben zeytinyağını hafif ılıtıp kavanoza koydum her altını alışımda sürüyorum geceleri sadece pişik kremi sürüyorum sudocrem var şu an kullandığım 1 yaşına gircek bebeğim pişik olmadı zeytinyağına borçluyum
Serife06ser Meralll59 canım instagramda muhendısınoğlu diye birisi var orda en katkısız olanları araştırıp paylaşıyor adam takip et derim ☺️