sweethome1000 Nesizade05 bacak arasındanmı gördünüz bizde 13+5te bacak arasndan gördk kız dedi 2 doktorda ... pipi falan sonradan gelişirmi diye düşünüyodum ddemekki olsa gözükürdü
Minnakbebisim Nesizade05 benimde 13+3de gittim 3 gün önce ama birşey demedi 16. Haftada bakalım dedi. Siz İstanbulda mısınız? Doktorunuz kiim?
Kubs minikgunesim erkek erkenden belli oluyor diyorlar ama sen yinede pek güvenme. Bi kaç hafta daha geçsin iyisi mi ☺️
Nesizade05 Minnos01 özelde doktor bayağı uğraştı öğrenmek için evirdi çevirdi erkek kesin dedi 12+5 de canım
Nesizade05 Minnos01 yarın da devlette randevum var bakalım bişey diyecekler mi ama özeldeki kesin erkek dedi değişmez inşaAllah ☺️
Minnos01 Nesizade05 hayırlı olsun canı canım bende 14+1 imde gitsem öğrenirmiym diye sabırsızlanıyorum 😀
Nesizade05 Minnos01 öğrenirsin inşaAllah bazen de göstermiyor ama benim belirtiler kızdı Çin takvimine göre kızdı rüyamda kız bebek gördüm ama bebek erkek çıktı 🙈😅
Nesizade05 Minnakbebisim ben Amasya’da da yaşıyorum doktorum Samsun’da birbuçuk saatlik yol ama çok memnunum o yüzden ona gidiyorum ☺️