Dilan08 Doktor bana 28 inden sonra her dakika doğabilir dedi sancılarım kasilmalarim çok fazla uyuyamiyorum resmen çok kötü oluyorum ama nişan falan gelmedi ve doğum çok yakın dedi doktor nişan herkeste gelir mı bilgisi olanlar 🙏🙏🎀💕
Ilknur_degrrli1 Dilan08 vajinana baskı gelir nişan gelmese bile su mutlaka geliyor sancilarin baslar önce az az olur sonra 10 dk da 1 e iner bazılarında ishal kusma da oluyor
Dilan08 Epilasyon nasıl anladiniz peki doğumun başladığını ben anlamamaktan çok korkuyorum bütün gece kustum ağrıdan kasılmadan uyuyamadim ağladım ağrıdan 😔
Epilasyon Dilan08 bende sadece sancı oldu canım hiç geçmeyen ve tuvalete gitme isteği geliyordu bende anlamamam diyordum ama insan anlıyormuş
Dilan08 Ilknur_degrrli1 ben bütün gece küstüm ağrıdan belim karnım çok kötü oldu vajinada ağrı acı çok kötü oldum suan bile karnımın alt kısmında ağrılar var
Dilan08 Ilknur_degrrli1 hayır kusuyorken baskıdan dolayı geldi ama idrar olduğunu düşündüm şuan sancim yok ara ara ağrı kasılma giriyo çok zormus
Dilan08 Epilasyon inşallah ben de anlarım Allah hepimize bebegimizi sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🎀🙏