Yrnkrm Kızlar 16 +5 gebeyim kusmalarım hala devam ediyor 1 haftadır afedersiniz kanla karışık kusuyorum önce boğazım tahriş olmuştur diye önemsemedim ama kan miktarı fazlalaşıyor başına gelen var mı
Mrv1234 Yrnkrm canim boyle birseyin var ve burda soruyosun hemen hastaneye gitmelisin burda kimse bilemez
Hlal Yrnkrm kayın valideni dinleme git canm manyak mi o kan kusuyosun gitme diyo saçmalığa bak ya kesinlikle vakit kaybetme git
Osgem2019 Yrnkrm böyle yazan vardı midenden de geliyor olabilir sürekli kustuğu için artık kan gelenler doktora gitmelisin baksın boğazından mı midenden mi geliyor diye
Yrnkrm Mrv1234 kuzum kayınvalidem durduruyor oda 9 ay kan kustum bişey olmaz dedi bende aşırı olunca tedirgin olup sormak istedim
Mrv1234 Yrnkrm bosver sen onu ya delimi ne bu insanlar allah korusun bisi olsa nolacak sen bosver onu git hastaneye nefret diyorum boyle insanlardan vallaha onda bisi olmaamis sendede olmazmis her insan bir degilki
YudummmSu Yrnkrm doktor Boğaz tahrişi deyip gönderiyor canım aynı durum bende de oldu. iki defa gittim doktora rennie şurup verdi ilkinde ikincisinde de Boğaz tahrişi dedi.
YudummmSu Yrnkrm ama bebeğin için endişelenme ona bir zararı olmuyormuş midenle ilgili bi sıkıntı olsa dahi.
Busra2019 Yrnkrm aynı şeyler bende de olmuştu su içsem içim yara olduğu için suyun gidişini hissediyodum. Kan kusuyodum ve idrar kaçırıyordum ama cok şükür azaldi bulantilarim. Kusmalarim gecmedi ama