Meralll59 Bebişim için;3 set bebiş takım+1 kutu ıslak mendil+4 ad ağız bezi+1 patik+2çorap+1 nohut+1penye+1 kalın battaniye+10 bez+1alt açma+1 müslin. Kendim için;Gecelik TK+4 depend+ 4 Orkid+iç çamaşır atlet+1 takım çıkış kıyafeti+2 çorap ince ve kalın olarak+Meryem Ana otu+zemzem suyu ve okunmuş hurma+çöp poşeti+kapı süsüm+makyaj çantam+oto koltuğu🙄🤔başka bişey lazım mıdır?
busraasezgin Meralll59 canım ben emzik ve biberonda koydum her ihtimale karşı lazım olmaz inşallah da
Derya21d Meralll59 seninki ile aynı koydum ekstra olarak emzik biberon pişik kremi süt sağma makinesi havlu fln var
Kubraismail61 Meralll59 devlette yapıcam doğumu, kendime hırka yelek kalın çorap, göğüs pompası, havlu, peçete, kahve, çay kaşığı filan da koyduk annemle (ebem emzik biberon önermiyo onun yerine süt çay kaşığı ile verilebilir ilk etapta her ihtimale karşı)
HaticeeKckylmz Meralll59 Ahh ahhh çocuk bıkac aylık olunca KESK’e verseydim emzik diyeceksin. Canm oğluma bende vermıcem alışmasın dedım ama 4ay çok zorlandım kolık bebekti devamlı ağlıyordu ne yaptıysam almadı suan kızıma gebeyım ılk ısım emzık koymak🙈😂 hastane çantanda gayet ıyı Göğüs pedi iç çamaşırı bırde elbise tarzı gecelık koyun çok ıyı oluyor
kaplan3 Meralll59 ama o bellı olmaz ki bıde bı hafta onceden kullanmaya baslamalusın cnm yanında bulunması daha ıyı
Derya21d Meralll59 ne olur ne olmaz düşüncesi ile koydum bende emzik ve biberon da ihtimallere karşı koydum
gamzesert Meralll59 ben mustela aldım canım, içerik bakımından en doğak kremlerdenmiş instagramde mühendisinoğşu sayfasında yıldızlar listesinde inceleyebilirsin 😊
Merve Meralll59 bepanthol baby. Kızım doğduğundan beri kullanıyoruz. Çok ağır pişik olursa da mor desitin krem. Aklınızda olsun
kaplan3 Meralll59 hametan ve trasdy karıstır yorum ben krem kutusunda anında gecırıyor cnm ama pısık yokken de sudocrem vs kullanabılırsın ama o iki kremı tek gecerım
Kubuuu1 Meralll59 ben kağıt havlu ve tuvalet kağıdı da koydum hastane eğitimindeki listede yazıyordu ☺️
Kubuuu1 Meralll59 kendiniz için normal havlu da köyün doğum sancısı sırasında ya da doğumdan sonra süt inmesi için sıcak suyla duş alırsınız ☺️