Mrv__ Emo1509 klomen bendede acayip sol kasık ağrısı yaptı geçen ay resmen uykudan uyandırdı. Ama doktorum baktı ve hiç bi sıkıntı yok ağrı olması normal dedi. İçini ferah tut canım
Mrv__ Emo1509 gecen ay sadece hap kullandim malesef olmadi. Bu ay klomen+catlatma iğnesi denicez canım. İnşallah bu ay nasip olur hepimize🤷🏻♀️
Merve2012 Dilman bu iğneler tam olarak ne için kullanılıyor hiç bilmiyorum rica etsem bilgi verirmisiniz
Tubacfc34 minikveannesi19 14 gün kan testi yaptırdım 5.00 çıktı 2 gün sonra tekrarla dediler inşallah artış olur
Aysegulum27_ Emo1509 ben klomen kullanmıyorum ama ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamam olmuyor .adet olunca ilaca başlayacak eğer yumurtlamazsam bakalım hayırlısı
dolcevita Ben de klomen kullanmıştım 5 gün boyunca sonra çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 14 gün sonra da bhcg 98 çıkmıştı kanda, şimdi 37 haftayı doldurduk doğumu bekliyoruz 🙂
Aysegulum27_ dolcevita kaç ay kullandın klomeni tedavi sürecin ne kadar sürdü .ilk kullanımdamı hamile kalmıştın
dolcevita Aysegulum27_ ilk seferde hamilelik oluştu. Yanlış hatırlamıyorsam 5 gün kullanmıştım. sonra yumurtlama takibi yapıldı 3 yumurta olgunlaştı ama şükür ki tekil gebelik oluştu.