Susamcik01 Kuzular merhaba adetim biteli 18 gün oldu tam olarak ne zaman olacağımı bilmiyorum havalardan dolayı iki aydır değişti. Eğer değişmezse 5 gün var adetime. Test yapsam sizce çıkar mı ?
Sweetblonde88 Susamcik01 12-13 günden sonra beta hcg yükselmeye başlıyor ama kanda cıkar ev tipi testlerde cıkar mı bilmiyorum. Bir kac gün daha beklerseniz mesela adet gününde cıkar.
Nevink Susamcik01 testte cikmazda varsa kanda cikabilir bende adetime daha 4 gun varken kanda baktirmistim hamile oldugumu ogrenmistim ama testler erkenden gostermiyor
Susamcik01 Tugce1803 kullanıyorum zaten 3 aydır. Evet günüm geldi test yapabilirim ama emin olmak istiyorum.
Tugce1803 Susamcik01 e kullanıyorsan 16 gün sonra kesin adet gelmesi lazım pko yoksa. Ona göre sayabilirim kaçıncı günde olduğunu
Susamcik01 Tugce1803 Pko değilim. Herşeyi en iyi siz biliyorsunuz sanırım. Herkes kendi hastalığını veya herşeyini bilir. Ayrıca 16 değil 17 gün sonra test yapılır yanlış biliyorsunuz. Her şeyi süper biliyorsunuz ya. Benim bir rahatsızlığım yok ayrıca. Lütfen daha fazla bilgilenirizi buraya yazmayın.
Tugce1803 Susamcik01 16 gün sonra adet olunur dedim test yapılır demedim.17 gün sonra demek adeti 1 gün gecikmiş demek. Evet bu arada herşeyi biliyorum çok şükür.
Susamcik01 Tugce1803 adetim Gecikmedi bile hanımefendi daha var bile. Siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Lütfen daha fazla yazmayın olur mu ? Ben sadece soruma cevap istiyorum. O dehşet bilgileriniz sizinle kalsın iyi günler.