Merhaba kızlar. Benim doğumuma artık 1 aydan az bir süre kaldı ve benide her geçen gün stres basıyor. İşin içinden çıkamıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum. Doğuma yakın mağlum anne kayınvalide felan gelir ya yardımcı olmak için ben istiyorum ki doğuma 1 2 gün kala gelsinler, doğumdan sonra da 20 gün felan kalmaları benim için yeterli diye düşünüyorum ama bunu eşime anlatamıyorum. Benim annem zaten doğumdan sonra çok kalmayacağını açıkça söylüyor ama benim sıkıntım eşimin tarafı. Onlara kalsa hemen yarın gelip doğuma kadar bekleyip doğumdan sonra 40 çıkana kadar kalacaklar. Yani total de 3 ay oluyor ve ben istemiyorum böyle bişeyi. Anneannesi, dedesi,teyzesi,kayınpeder,kayınvalide vs vs.. bunlar hep yatılı misafir olarak kalacaklar bide. 🙄 ee doğal olarak benim de annem babam ablam gelecek bebeği beni görmeye ve uzak oldukları için kalacaklar. Üstüne birde şaka gibiler dedesi gözünden katarakt ameliyatı olacak ve doktor daha önce kasım ayında gün vermişti gelmedi olmaya şimdi tutturdu ben ameliyat olacam diye. Durdu durdu tamda benim doğum yapacağım, artık iyice ağırlaşmaya başladığım zamana denk getirdi. 👏🏻 ne yapacam hiç bilmiyorum eşime nasıl anlatacam istemediğimi. Ben kendimi ve bebeğimi düşünmek zorundayım ama kimse beni düşünmüyor ve deliriyorum artık 😲