HilalAltun 16+1 hamileyim. Akşam yediden sonra kusmaya başladım ama ne yesem gidiyor saat onbir gibi çok şiddetli bel ağrılarım olmaya başladı sonrasında da ishal oldum.. korkuyorum bebeğime bişey mi oluyor acaba bu bel ağrısı neyin nesi böyle
Suheyla19A HilalAltun bence her ihtimale karşı bi acile gözükun hem iciniz rahat etsin hemde burdan ne yazsak yanlis olur canim
Pinarb38_ nilly kusmanın Bi zararı olacağını düşünmüyorum ama bel ağrısı muamma git Bi acile bekleme canım
HilalAltun nilly düşündüm ama bilemiyorum bazen hastanede çok hırpalıyorlar kan serum vs diye.. bir de oğlum var evde.. çok midem bulanıyor şuan da bile uykudan uyandım 😔
HilalAltun Pinarb38_ bende ondan korkuyorum. Neden geçmiyor anlayamıyorum bir de bir anda başlaması beni panik etti
Pinarb38_ HilalAltun korkma canım Allah büyük bişey yoktur inşallah rabbim korktuklarına uğratmasın umduklarını buldursun 🤲
Mavis89 Geçmiş olsun gıda zehirlenmesi olabilir paniklemeyin inşallah basit bir şeydir, acile gidin hemen müdahale ederler.
Elifsude1bekir HilalAltun tuzsuz leblebi ve nohutu dene canım bastırıyor mideyi bnmde bulantılarm oluyor öğürtü oluyor malesef çıkaramıyorum
HilalAltun Elifsude1bekir inanın içimde hiçbir şey kalmadı bel ağrım tedirgin etti.. burdan bir arkadaş demese hiç aklıma gelmeyecek. Kendi doktoruma randevu buldum 11.50 de gitçem inşallah.. bel ağrım hala felaket. Bir bebeğimi göreyim içim rahat eder inşallah bir sıkıntı yoktur da
HilalAltun Suheyla19A sağolun yarın inşallah kendi doktoruma gideceğim. Bacaklarıma indi ağrı uyuşuyor bacaklarım