Kaderaslantekin Deletedmom00260 yapiliyor ben de gidicem hatta bu hafta ici kanlarima ve idrara bakilcakmis 😊
Seda_123 Deletedmom00260 Evet yapılıyor hamileyim her ay rutin kontrol için çağırıyorlar sabah erkenden kan ve idrar veriyorum hamilelikten öncede zaten şikayetim olduğu zaman idrar tahlili yapıyorlardı enfeksiyon filan var mı bakılıyor
Deletedmom00260 Seymanur0707 Geçen idrar yolu enfeksiyonum çıktı, antibiyotik kullandım bitti ama geçti mi durum ne bilmiyorum randevuma daha var. Eğer sağlık ocağı yapıyorsa orda bir yaptırayım dedim kasıklarım çok ağrıyor
Deletedmom00260 Iimran Aile hekimine gidip enfeksiyonum vardı geçti mi bilmiyorum idrar tahlili istiyorum desem yapar mı ki
Deletedmom00260 Seymanur0707 Üç haftq önce yaptırdım enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım şimdi geçti mi merak ediyorum kontrolüme 3 hafta var
Zeynoo21 Deletedmom00260 biz iskenderunluyuz ama burda idrar tahlılı yapılmıyor sızın orda yapılırmı bılemem
BirVeraAnnesi35 Deletedmom00260 her sağlık ocağı yapmıyor maalesef bende geçen aylarda sordum burda yapılmıyor dedi doktor ama yapılanda var sorman lazım