Mugeeem Hamileliğimin 14+5 içindeyim ama karın bölgemde çok ağrılar yaşıyorum hatta karnıma pek dokunamıyorum bile sizce bu normal bişey mi
Htce19 Mugeeem şu an ben 7. Haftamdayım başından beri regl ağrısı gibi ağrım oluyor artık korkuyorum acaba niye diye ama karnım ve sırtım gerçekten çook ağrıyor taki dünden bugüne leke görmeye başladım inşallah kötü birşey olmaz, sizinde olacağını sanmıyorum
halime21 Mugeeem böbrek olabilir geçen hafta taş düşürüyordum dediğin gibi karına dokunamıyordum böbreklerim şişmişti
HanifeOkutan Mugeeem ben de dediğin gibiyim 13+3 ile ama gaz sancısı galiba 😷 yatmaktan belim ağırdı ama karnımda bir ağrı
Deletedmom138 Mugeeem banads oluyor 8 haftaligim regl sancisi gibi. doktorum normal dedi ama bilemedim. farklı doktorlara gitmekte fayda var ben bi tanesine güvenemiyorum bi çok doktora görünüyorum
Damlacik88 Benim basindan beri oluyo regl agrisi gibi bazende gaz sancilari, ozellikle aksamlari artiyor. Rahimin buyumesingerilmesi bunlari hissediyoruz ve birde gaz eklendimi duble
Askayaz Rahimde genisleme bebeginin kilo artışı yavas yavas büyümesi icinde hareket eder yavas yavas hissediyomusun cinsiyetini falan ogrenebilirsin
Askayaz Gece bacak kramplarinda başlayabilir bunlarda normal magnezyum kullanabilirsin doktoruna soyleyip
Askayaz 6 ocak dogumum kiz bebek bekliyorum bende hala mide bulantilarim devam ediyo mide yanmalarim oluyo arada😊
Mugeeem Htce19 ilk hamilelik olduğu için bir çok konuda acemilik çekiyor Ve normal bişey mi die tereddüt içindeyim
Htce19 Mugeeem benimde ilk hamileliğim ve yaptığım telaşı görmen lazım uyku bile edemiyorum bilmiyorum çook garip bir duyguymuş meğer tarifsiz birşey., ağrın olur normal kanama görmüyorsan sorun etme