Yusufum_ Iyi geceler arkaslar 38 haftalık hamileyim ama artık sirt ağrısından ölmek uzereyim 😔😔😔 yaklaşık 2 buçuk aydır böyle ve geçmek bilmiyo... sizde böyle ağrılar yaşadınız mi acaba 😔😔😔
Tazeanne0134 Yusufum_ şuan aynı durumdayım ne yapacağımı inan bende bilmiyorum nasil yatacağımı bilmiyorum ağlayasım geliyor hatta acaba parol içsem rahatlatır mı diye düşünüyorum
Hilaliko Yusufum_ ayyy bende bende 🙄🙄 esım artık bıktı masaj yapmaktan bıraz uyusuo o sora yattım yattım 😔
Deletedmom00260 Yusufum_ Benim de aynı üstüne bel ağrım da çok var komple sırtım belim kuyruk sokumuna kadar her yerim çok ağrıyor özellikle de yatınca
Yusufum_ 2 buçuk aydır bu ağrıyla yaşıyorum resmen. Her gittiğimde doktora söylediğim halde buna yapabilecek birşeyimiz yok dedi. Göbek aşağıya doğru indikçe ağrı daha da artmaya başladı 😔😔😔 en güzel günlerimiz harap oluyo 😭😭😭
zelis63 Yusufum_ merhaba canm bende son 2 haftadır sırt ağrısı çekiyorum ve çok zorlanıyordum özellikle yatarken. Ben yurt dışında yaşıyorm burda bir yastık var ince uzun emzirme yastıgı türkiyede sanırım onu bacak arama ve baş altına koyuyorm 3 gündür aldm ve çok rahat yatıyorm