Umudum_1990 Nl-oguz3561 ben buca kadin dogumda husnu toreye basladim canim cok memnun kaldim ama dedigin doktoru bilmiyorum
Nl-oguz3561 Umudum_1990 ben benim doktorum yonlendirdi orada nasil bi doktor bilmiyom nettede hic bilgi yok
Umudum_1990 Nl-oguz3561 riskli gebelik mi canim yoksa ikili test icin mi gonderdi senin doktorun hangisi
Nl-oguz3561 Umudum_1990 29 haftaligiz bizde bebegimin bobreklerinde genisleme var uzmn gorusu alalim dedi semir beye yonlerdirdi 31 haftalikken gitcm
Umudum_1990 Anladim canim allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi hayirlisiyla benimkide daha 9 haftalik canim perinologa int randevu yok galiba bucada sabahtan gitmen gerekiyor ama genede bi arayip bilgi alabilirsin
Nl-oguz3561 Umudum_1990 doktorum ayarlicak hocasiymis amin insallah canim senin bebesin nasil yok sıkıntı insallah
Umudum_1990 Nl-oguz3561 6. Haftada rahim icinde kanama vRdi canim ama bu hafta gittigimde hicbisi kalmamis sukur 15 gun progestan ignesi vurulmustum hergun o gecirmis allahtan simdilik bi sikintimiz yok