Burcuuu12 Kızlar iyi geceler karnımda dünden beri bir sertleşme var normal mi sizde oluyor mu. Hiç boyle olmamıştı 😔
Tazeanne0134 Burcuuu12 aynen canım benimde oluyor bende 12den sonra 36+6 olacaz bugün beni mahvetti hatta hâlâ bile sert karnım belim kopuyor ağrıdan arada da sancım oluyor bu gece yine uyku yok galiba 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ ama yapacak bişe yok sağlıklı olsunda oğlum ağrısına sancısına razıyım 🤲🏻
Simsim6 Burcuuu12 benim de o haftalarda baslamisti 39da dogum yaptim, duzensiz kasilma oldukca korkmayin
Kizkalesi Burcuuu12 35+6 feci uykum var ama sirkeli karnımın sertleşmesinden uyuyamıyorum normalmiş sanırım
Hazalindurusu 34 haftalığım bendede oluyo sertleşme ama çok ilginç uyuyup uyanıyorum sabah o sertlikten eser kalmamış tabi gece yaklaşık 5 kere tuvalate kalkıyorum ve hep sert oluyo zorlanıyorum baya ama ne hikmetse sabahları fiiissss sonuyo resmen
Busra5341 Hazalindurusu evet aksam ustu gece daha cok oluyor benimde sabah daha farkli gece yatnca batiyo sanki ne tarafima yatsam bi tuhaf bende 34 haftaligim ay bir dogursak hayirlisiyla🤦♀️
Esraammar Hazalindurusu aynen öyle benimde öyle oluyor akşam 8 de başlıyor sabaha kadar sert sanki rahmim patlayacak gibi oluyor gecede sürekli lavaboya kalkıyorum seke seke yürüyorum ama sabah oluyor hiç bişey yok bomboş sanki sadece sabahları deliksiz uyuyorum yoksa mahvoluyorum tüm gün 🤭 bu arada 35+2 haftalık
Bianne Burcuuu12 Tek tarafli mi karniniz komple sertlesiyor pozisyonunuzu degistrdiginizde gecmiyor ise dr.a danisin derim
Tazeanne0134 Burcuuu12 amin canım şuanda 36+6 olduk 37.haftam bitecek ağrılarım artık had safhada belim ayrılacak gibi ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor sağa sola dönerken önce biraz dinleniyorum ondan sonra dönüyorum sende öyle msn?
Burcuuu12 Tazeanne0134 evet yatarken sağa sola döneceğimde nefes nefese kalıyorum. Ayakta fazla kaldığım zaman belim kopacak gibi oluyor. Simdiye kadar rahat gelmiştim bir kaç haftadır çok zorlanmaya başladım 😔 Birde ilk çocuk tecrübe yok neyin ne olduğunu da anlamıyorum çoğu zaman
Nesr 34 haftalığım bendede oluyor sertleşme bazen bir bazen iki tarafındada oluyor karnımın doktora sordum korkulacak bişey yok bebeğin yeri daraldığı için dedi
Busra5341 Burcuuu12 benimde oyle ya valla tecrubesizlik cok zor birsey olupta anlamasssm die kendimi kurup duruyorum 🤔