miniknokta Kızlar benim dün 1 kez bugün 2 kez geldi hafif kanlı kahverengi sümüksü şekilde. Sizlerin de birden fazla geldi mi? Yarın doktor randevum var sorcam ama başına gelen var mı sorayım dedim.
Buketzeyno miniknokta benim de bugün açık kahverengi şekilde geldi ağırlarım var 37+5 haftalığım acile gitsem mi bilemedim
Bebisim_1208 miniknokta bnim de iki kere sümüksü kanlı geldi bi kerede sadece siyah kan şekli geldi ve geleli yarın tam bi hafta oluyor dr randevum var bklm nediyck
Foto03 miniknokta 40+0 da geldi canım benimki 1 kez ama çok şekilde. 40+3 olduk hala bisey yok 😄 rahat ol 😄
miniknokta Buketzeyno doktorunu arayıp bilgilendir istersen, nişan gelince hastaneye gitmeye gerek olmadığını söylüyorlar genelde. Benim de adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı var ara sıra belime vuruyor 🙄
Ftm-Srgn miniknokta canim benim de geldi nisanim once akinti ile kan geldi simdi ise ara ara geliyor sanci gittim doktora sanci vardi ama cok şık sık degil eve yolladi ev de cek dedi sancini artarsa suyun gelirse gel dedu
Buketzeyno miniknokta bende şimdi geldim eve acile gittim ağrı hissediyorum ama nts de çıkmadı ultrasonla baktı sıkıntı bi durum görmedi
miniknokta Ftm-Srgn düzenli değil mi sancın? Benim de dünden beri çok sık ama düzensiz kasılmalarım oluyor hepsini kaydedemiyorum 🙄
Bebisim_1208 miniknokta 36+4cnm bnim bebeğim biraz erkenci ge en hafta acilmam 3 cm di yarın 5 olursa alıcak doktor hayirlisiyla
Ftm-Srgn miniknokta yok canim ama diyorlar ki nisan gelirse en gec 24 saat icin de doguruyormussun bakalim hele ara ara geliyi
miniknokta Bebisim_1208 ay maşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻 Benim de 3 haftadır sanırım başı yerleşmiş durumda, açılmam da 1-1buçuk cm kadardı 2 gün önce, yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek. Bu arada 37+1 benim de
Bebisim_1208 Ftm-Srgn 😁😁😂bi hafta oldu geleli nişanım artı sancim da oluyor nst de de çıkıyor ama dogurmuyorm😂😂😂
Ssraa Ftm-Srgn onu kim demişse yanlış demiş o bahsettiğiniz suyunuz. Nişan gelip bir hafta sonra da doğurabilirsiniz
miniknokta sonsuzmasalim sizin önce suyunuz gelmiş demek ki.. benim daha su yok ortada kasık ağrısı ve kasılmalar var çok sık 🤦🏼♀️